Väder Lidingö

Lidingö lördag 24 juni 2017 v. 25

Senaste kommentaren - Se fler

Patrik A Edgren 23 jun 21:34 om En epok går i graven. Idag kom LT:s sista nummer

Centrum/Torsvik

tisdag 28 februari 2012 20:23

Debatten om Centrum/Torsvik och översiktsplanen verkar het. För mig som Storholmare så spelar det ingen roll och inte för dom på Gåshaga, Larsberg eller Näset.

Det som möjligvis borde intressera dem som åker Södra Kungsvägen är att, i samband med utbyggnad av Lidingöbanan till de södra delarna av Lidingö, just de kommer att drabbas av trafikinfarkt i samband med utbyggnad av Lidingöbanan och en tunnel för biltrafik genom Torsviksberget. Negativt för dem som åker Södra Kungsvägen och hur den lösningen skall se ut framgår inte av tidigare presenterat material.

Det är en sak som jag inte förstår, varför skall hela Lidingö inklusive vi på Storholmen folkomrösta om utbyggnaden i Centrum/Torsvik? Det borde väl närmast beröra de som bor i Centrum/Torsvik, vi på Storholmen får väl fortsätta kämpa för anslutningen till kommunalt avlopp och en Trolldalsväg som man kan mötas på utan att köra ut i skogen.

Nej, KD, M och FP, ni verkar ha fastnat i ert fokus, nämligen att det är företagarna som fattar beslut om Lidingö stads utveckling i framtiden. Företagarna har etablerat sig i centrum och accepterat de förutsättningar som råder vid sin etablering och jag tycker inte att vi alla andra boende på ön skall fatta beslut om hur Centrum/Torsviksbornas framtida boendemiljö skall se ut i framtiden, det tycker jag Centrum/Torsviksborna skall göra.

Signaturen “Kjell Propell”

Dela Centrum/Torsvik

Kommentera

Fler artiklar från Debatt

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google