Väder Lidingö

Lidingö söndag 26 maj 2019 v. 21

Senaste kommentaren - Se fler

G.U. Verbeek 4 maj 19:15 om Nära naturen på Millesgården i sommar

80 lägenheter i Larsberg söker hyresgäster

tisdag 9 januari 2018 14:04

80 NYBYGGDA LÄGENHETER. Nu startar uthyrningen av Parkhusen Larsberg, som ligger i direkt anslutning till Larsbergsparken. Husen omfattar 80 nybyggda, välplanerade hyresrätter med grönområden och vattenkontakt direkt utanför porten. De är John Mattsons senaste bidrag till bostadsutbudet på Lidingö och under kommande år planerar fastighetsbolaget att uppföra ytterligare cirka 500 hyresrätter i Larsberg, på egen mark. Intresseanmälan om Parkhusen görs på Stockholm stads bostadsförmedlings hemsida. Över 11 000 människor har anmält bevakning av projektet.

De två Parkhusen vid Larsbergsparken. Det stora Centrumhuset syns till vänster. Illustration: SwecoDe två Parkhusen vid Larsbergsparken. Det stora Centrumhuset syns till vänster. Illustration: Sweco Flygbild över området. Högst upp till höger syns Lidingöbanans spår. Parkhusen är de två bruna husen vid Larsbergsparken. Illustration: SwecoFlygbild över området. Högst upp till höger syns Lidingöbanans spår. Parkhusen är de två bruna husen vid Larsbergsparken. Illustration: Sweco

- Det är fantastiskt att äntligen kunna erbjuda nya hyresgäster de här välplanerade lägenheterna i ett unikt läge, säger Jonas Hermansson, John Mattsons fastighets- och affärsutvecklingschef i ett pressmeddelande. Tillgång till natur och promenadstråk och ändå väldigt nära stadsliv och handel, ger ett attraktivt tillskott till såväl kommunens som Stockholms hyresmarknad.

Parkhusen står klara för inflytt i början av juli 2018. Bostädernas placering gör att de har god tillgång till dagsljus, frisk luft och rekreationsyta med lekplatser, grillar, utegym och sittmöbler i parken direkt utanför porten. Hyresgästerna har möjlighet att själva styra både sin miljöpåverkan och sina boendekostnader, genom lägenheternas individuella elmätning och separat debitering av varmvatten. John Mattsons hyresgäster återvinner dessutom matavfall i särskilda underjordsbehållare.

John Mattson Fastighets AB äger drygt 1680 hyresrätter och ett mindre antal kommersiella lokaler i Larsberg, Baggeby och Dalénum.

Länk till Lidingsidans artikel från byggstarten 22 februari 2017.

Dela 80 lägenheter i Larsberg söker hyresgäster

Kommentarer

Jan Runngren 2018-01-10 23:31

Intresse av en 3:a

Mvh, Jan Runngren

Ullabritt Sundquist 2018-01-09 15:58

Intresserad av en 2:a.

Eva Gierer Juhlin 2018-01-09 14:17

Min man och jag önskar oss tillbaka till Lidingö!
Uppvuxen i Mosstorp. Söker 3 rok
Vi är 55+
Mvh Eva & Christer Juhlin

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google