Väder Lidingö

Lidingö tisdag 20 april 2021 v. 16

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Ann och Thomas Nagel nya ägare av Skogshem & Wijk

onsdag 9 oktober 2013 00:14

Skogshem & Wijk på norra Lidingö får nya ägare vid årsskiftet.

Skogshem & Wijk på norra Lidingö får nya ägare vid årsskiftet.

En av Lidingös större konferensanläggningar – Skogshem & Wijk – byter ägare. Lidingöföretagaren Ann Nagel har genom sitt familjeföretag och tillsammans med maken Thomas Nagel träffat avtal om att ta över anläggningen efter Peter Eriksson och Roger Borg. Övertagandet sker den 3 januari 2014. Skogshem & Wijk ligger på norra Lidingö.

– Vi är mycket glada att affären har gått i lås och ser fram emot att få driva och utveckla en mycket väl fungerande verksamhet, säger Ann Nagel som blir ny styrelseordförande för Skogshem & Wijk i ett pressmeddelande. Vi har länge betraktat Skogshem & Wijk som pärlan bland Lidingös alla konferensanläggningar. Vi tar oss an uppgiften med stor ödmjukhet.

Ann och Thomas Nagel har sedan många år varit verksamma på Lidingö. 2011 sålde de dagligvarubutikerna Vi Skeppet i Lidingö centrum och Superstore i Torsvik till KF. Nu anser de att tiden är mogen för nya satsningar.

– Familjeföretaget har lång erfarenhet av att arbeta i fastighets- och servicebranschen och vi tror att våra erfarenheter från dagligvaruhandeln kan vara till nytta när vi nu ger oss in i en ny bransch, säger Thomas Nagel, som från årsskiftet blir ny VD för Skogshem & Wijk. I en livsmedelsbutik möter du kunden varje dag och i mötet med kunden uppstår idéer som kan utveckla verksamheten. Det kommer vi att ta med oss till Skogshem & Wijk.

– Vi lämnar över en konferensanläggning som är i mycket gott skick. Vi vet att Ann och Thomas kommer att förvalta och utveckla det vi byggt upp. De är kompetenta, har erfarenhet av service och vi känner oss trygga att Skogshem & Wijk även fortsättningsvis kommer att vara det självklara valet för många av våra trogna kunder men även för nya kunder som vill ha det effektiva mötet, säger Peter Eriksson i pressmeddelandet.

Peter Eriksson och Roger Borg fortsätter att äga anläggningen AtSea (alltså gamla Skogshem). Ett avtal ha ingåtts med S&W:s nya ägare om att de kan hyra både hotellrum och möteslokaler hos AtSea.

Lidingösidan återkommer med mer information.

Peter Eriksson, Ann Nagel, Thomas Nagel. Foto: Skogshem & Wijk

Peter Eriksson, Ann Nagel, Thomas Nagel. Foto: Skogshem & Wijk

Dela Ann och Thomas Nagel nya ägare av Skogshem & Wijk

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google