Väder Lidingö

Lidingö tisdag 29 september 2020 v. 40

Senaste kommentaren - Se fler

Paul Matell 12 sep 10:01 om Norska skidkungar satsar på Hälsans ö

Gåshaga Marina tar över agenturen för Dufour Yachts

fredag 27 december 2013 11:29

Anders Almén, VD för Gåshaga Marina som tagit över den svenska agenturen för Dufourbåtarna.

Anders Almén, VD för Gåshaga Marina som tagit över den svenska agenturen för Dufourbåtarna.

Gåshaga Marina & Marinmontage AB på Lidingö tar över utställningslokaler och agenturen i Sverige för Dufour Yachts efter Beckerbåt AB:s konkurs i höstas. Genom denna lösning kan man erbjuda hela Dufours modellprogram nära kopplat till service och hantering av båtar både sommar- och vintertid.

– Vi är väldigt glada och stolta över att få fortsätta utveckla Dufours framgång på den svenska marknaden. Varumärket är välkänt, Dufourvarvet tillverkar kvalitetsbåtar med ett stort kunnande sen 1964 och firar nu 50-års jubileum. Så alla nya och gamla Dufour-ägare kan känna sig trygga att vända sig till oss med allt som rör deras Dufour, säger Anders Almén, VD för Gåshaga Marina.

Gåshaga Marina är ett av Stockholms största fullservicevarv och har under större delen av 2000-talet arbetat nära Dufour med allt från leveranser, eftermonteringar samt övrig service och känner väl till båtarna. Dufourbåtar har varit representerade på Lidingö, Gåshaga, sedan 1997 och har till dags dato sålt cirka 300 båtar på den svenska marknaden.

Thomas Hannerz, tidigare anställd på Beckerbåt och som arbetat med Dufour i över åtta år, fortsätter nu som anställd hos Gåshaga Marina.

Gåshaga Marina kommer att erbjuda alla modellerna från Dufour och även tillhandahålla vinterförvaring, sommarplats i marinan och all övrig varvs-service som tillbehörsmontering, elektronik, reparationer etc.
På båtmässan ”Allt För Sjön” (1 – 9 mars) ställer Dufour ut tre båtar, Dufour 310 GL (världspremiär), Dufour 380 GL och sist men inte minst Dufour 410 GL, nominerad till årets segelbåt.

I Gåshaga finns flera företag representerade, som kan erbjuda marin service, reparationer, installationer, om- och tillbyggnader, båtförsäljning och även restaurang.

Dela Gåshaga Marina tar över agenturen för Dufour Yachts

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google