Väder Lidingö

Lidingö lördag 27 februari 2021 v. 08

Senaste kommentaren - Se fler

Elizabeth Salmonson 24 nov 21:33 om Välkommen till Katarina Grettes magiska värld

Invigning av Blue Spa

söndag 15 november 2015 23:24

Under söndagen invigdes Blue Spa på Blue Hotel ute på Elfviks udde. En jämn ström av inbjudna gäster kom för att förgylla invigningen av det 850 kvadratmeter stora spa, som innebär att hotell- och konferensanläggningen kan erbjuda ett spa i premiumklass. Lidingösidan tog några bilder på gäster där de flesta har anknytning till Lidingö.

Blue Hotels premiumklass-spa invigdes idag. Blå mattan utrullad.Blue Hotels premiumklass-spa invigdes idag. Blå mattan utrullad.

Blue Hotel var tidigt ute och byggde ett hamam, som stod klart 2007. Hamamet ingår nu som en del i Blue spa, som även omfattar en stor Baborbutik (Babor är ett internationellt hudvårdsmärke), behandlingsrum för massage och hudvård, ångbastu, strandbastu med möjlighet till dopp i havet, nytt bastuhus, stor lounge och ny restaurangdel.

Blue Hotels byggnader ägs av Gillesvik Fastigheter AB. Hotell- och konferensverksamheten drivs sedan i början av 2014 av ett operatörsbolag i vilket VD:n Johan Svensson ingår. Den utvidgade Spa-delen har nu lagts i ett eget bolag som ägs av VD:n Lars Carlstrand.

Hotellets VD Johan Svensson (t.v) och Blue SPA:s VD Lars CarlstrandHotellets VD Johan Svensson (t.v) och Blue SPA:s VD Lars Carlstrand Magnus Wistam och Sofia WistamMagnus Wistam och Sofia Wistam Susanne LanefeltSusanne Lanefelt Jessica Wahlgren, och Sofia Wistam som bytt om, men inte ville missa ett samtal...Jessica Wahlgren, och Sofia Wistam som bytt om, men inte ville missa ett samtal... Lars Carlstrand i samtal med Marie Juhlin och Michael StenemuhrLars Carlstrand i samtal med Marie Juhlin och Michael Stenemuhr Börje Salming och Pia LindahlBörje Salming och Pia Lindahl Hud- och spaterapeuten Sarah GunnarssonHud- och spaterapeuten Sarah Gunnarsson Ett svalkande kvällsbad i Blues utomhuskällaEtt svalkande kvällsbad i Blues utomhuskälla En del av spa-lokalerna. Foto: Blue HotelEn del av spa-lokalerna. Foto: Blue Hotel

Dela Invigning av Blue Spa

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Visit Lidingö, stor

Annonser från Google