Väder Lidingö

Lidingö måndag 8 mars 2021 v. 10

Senaste kommentaren - Se fler

Elizabeth Salmonson 24 nov 21:33 om Välkommen till Katarina Grettes magiska värld

John Mattson fyllde 50 år

söndag 29 november 2015 23:36

I fredags firade John Mattson Fastighets AB 50-årsjubileum. Firandet ägde rum på Carl Malmstensskolan i Larsberg. Drygt 200 gäster hälsades välkomna av företagets VD Siv Malmgren. Arkitekten Per Kallstenius, som själv bott i Larsberg, höll ett tankeväckande föredrag om "Mitt liv i Larsberg - bygge och framtid" i vilket han bl.a kom in på hur en eventuell sammankoppling mellan Dalénum och Larsberg kan utformas.

John Mattson VD Siv Malmgren fick ett nyckelskåp tillverkat på Carl Malmsten Furniture Studies. "Det gäller att ha kontroll på nycklarna" sa överlämnaren, Johan Knutsson, professor i Möbelkultur på skolan.John Mattson VD Siv Malmgren fick ett nyckelskåp tillverkat på Carl Malmsten Furniture Studies. "Det gäller att ha kontroll på nycklarna" sa överlämnaren, Johan Knutsson, professor i Möbelkultur på skolan. Siv Malmgren tog bl.a. upp företagets planer och önskemål att bygga fler bostäder i Larsberg. "Vi kan bygga upp till 800 bostäder på ytor som redan nu är asfalterade och behöver alltså inte använda några gröna ytor".Siv Malmgren tog bl.a. upp företagets planer och önskemål att bygga fler bostäder i Larsberg. "Vi kan bygga upp till 800 bostäder på ytor som redan nu är asfalterade och behöver alltså inte använda några gröna ytor". Arkitekten Per Kallstenius höll ett uppskattat föredrag. En av åhörarna var kommunalrådet Hans Barje.Arkitekten Per Kallstenius höll ett uppskattat föredrag. En av åhörarna var kommunalrådet Hans Barje. Alla gästerna fick en dörrstopp som minne av festen. "Med den håller man dörrarna öppna", som Siv Malmgren sa.Alla gästerna fick en dörrstopp som minne av festen. "Med den håller man dörrarna öppna", som Siv Malmgren sa.


Fakta:
John Mattson är ett familjeägt fastighetsbolag med bostäder och kommersiella lokaler på Lidingö. Företaget grundades av byggmästare John Mattson (1915-1995), som skapade ett av Sveriges största bygg- och fastighetsbolag under åren 1944-1965. Byggverksamheten avyttrades 1966 till det som idag är JM AB. Bostadsbeståndet omfattar drygt 1 400 lägenheter i Larsberg och Baggeby. Största hyresgäster är Ica Kvantum och Carl Malmsten Furniture Studies.

Dela John Mattson fyllde 50 år

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser från Google