Väder Lidingö

Lidingö måndag 8 mars 2021 v. 10

Senaste kommentaren - Se fler

Elizabeth Salmonson 24 nov 21:33 om Välkommen till Katarina Grettes magiska värld

Kunderna mycket nöjda med Lidingö Bilteknik

torsdag 20 februari 2014 12:43

Lidingö Biltekniks personal fr.v. Janne Siik, Niclas Larnefeldt, Christer Andersson, Fredrik Nyholm, Lasse Lindholm, Peter Eriksson, Mikael Höglander, Ola Åsman. Foto: Christer Molander

Lidingö Biltekniks personal fr.v. Janne Siik, Niclas Larnefeldt, Christer Andersson, Fredrik Nyholm, Lasse Lindholm, Peter Eriksson, Mikael Höglander, Ola Åsman. Foto: Christer Molander

Lidingö Bilteknik på Ekholmsnäsvägen i Stockby har högsta kundnöjdheten bland alla verkstäder i Sverige, som är auktoriserade av Volvo. För en vecka sedan fick Biltekniks grundare Lasse Lindholm och hans åtta medarbetare ta emot pokal och diplom från Volvo Personbilar Sverige, VPS, som bevis på sitt arbete. VPS kräver att alla auktoriserade verkstäder ska vara med i deras kundmätningar.

– Det är otroligt roligt och stimulerande för oss som litet familjeföretag att i den tuffa konkurrensen, med alla de stora, vinna det finaste priset – kundernas erkännande, säger Lasse Lindholm, grundare, ägare och VD.

Lidingö Bilteknik startade för 24 år sedan som en fristående allbilverkstad. 2009 byggde Lasse Lindholm egen fastighet på den friköpta tomten. Då tecknade han även avtal med Volvo om direktauktorisation, ett ovanligt grepp för att vara en så liten privatägd aktör.

Nu erbjuder Lidingö Bilteknik fullservice för Volvo och Ford och man har även ett däckhotell. Samma år som den nya fastigheten var färdigbyggd utsågs han av “Företagarna” på ön till Årets Företagare.

– Att vara småföretagare innebär en livsstil. För mig som möter många av mina kunder här på ön skulle jag aldrig överleva om vi inte målmedvetet prioriterade service. Att kunderna gett oss detta fina betyg kan vi alla här på verkstan bara varmt tacka för. Jag hoppas att det ska medföra att fler vill ge oss chansen att visa vad vi går för, säger den stolte entreprenören.

Lasse Lindholm med vinnarpokalen. Foto: Christer Molander

Lasse Lindholm med vinnarpokalen. Foto: Christer Molander

Dela Kunderna mycket nöjda med Lidingö Bilteknik

Kommentarer

Bo Fahlén 2016-04-04 08:54

Ett stort grattis Lasse !
Detta är ni mycket väl värda. Ni är bästa verkstaden för Volvo och Ford. Stamkund hos dig sedan 1998.

Josefine Lindbo 2016-04-04 08:32

Hur gick det till? Jag har aldrig blivit så dåligt bemött och fått så usel service någon annanstans som hos Lidingö Bilteknik. Kanske Volvodelen är bättre, jag kör Ford. Eller så är Volvoägarna ännu mer lättlurade än Fordägarna :-)

Per Östling 2014-03-03 13:46

Grattis Lasse!
Jättekul att det går bra.

Nina 2014-02-20 16:59

Grattis, ni är bäst! Hårt arbete ger resultat.

Björn 2014-02-20 15:35

Grattis!
Det är ni väl värda. Absolut Sveriges bästa verkstad för Volvo och Ford.

Stefan Killander 2014-02-20 15:33

Grattis! Jag kommer med bilen imorgon, som planerat.

Henry Duhs 2014-02-20 13:04

Grattis!

Det var ni väl värda.

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser från Google