Väder Lidingö

Lidingö lördag 27 februari 2021 v. 08

Senaste kommentaren - Se fler

Elizabeth Salmonson 24 nov 21:33 om Välkommen till Katarina Grettes magiska värld

Lidingös största godisaffär

onsdag 23 mars 2016 14:06

600 SORTER. Idag, lagom till påsk, öppande Hemköp i Brevik en helt ny godisavdelning med ett för Lidingörekordstort sortiment av sötsaker. Hela avdelningen ligger i det som tidigare var tobaksaffären i Breviks centrum, och som stängde för cirka ett år sedan. Lokalen har därefter stått tom men när Hemköps ägare Andreas Gruber hörde talas om att en kemtvätt hade planer på etablering (trots att det redan finns en i just Brevik), bestämde han sig snabbt. Så nu står där i lokalen rader med godis, till "påskpris".

Andreas Gruber i den nyöppnade godisavdelningen.Andreas Gruber i den nyöppnade godisavdelningen.

Den som ska gräva i godiskartongerna behöver inte använda samma slev som andra gjort. Alla får låna en nydiskad plastsked som sedan läggs i en behållare för redan använda.
- Det ska vara inbjudande att köpa godis. Vem vill ösa godis i sin påse med en kladdig sked, frågar Andreas Gruber.

I och med att väggen mellan godislokalen och matvaruaffären tagits bort har entrén till hela butiken blivit bredare och öppnare.

"Nya slevar ligger här, de använda läggs i en annan behållare.""Nya slevar ligger här, de använda läggs i en annan behållare." Godisavdelningen ligger bakom de högra fönstren.Godisavdelningen ligger bakom de högra fönstren.

Dela Lidingös största godisaffär

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Visit Lidingö, stor

Annonser från Google