Väder Lidingö

Lidingö fredag 28 februari 2020 v. 09

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Snart finns det tre Miyabi på ön

tisdag 3 september 2013 18:30

Alexander Westerberg gjorde ett uppehåll  i inredningsarbetet i eftermiddags för att snabbt ställa upp på bild i den nya blivande restauranglokalen. På fredag ska allt vara klart.

Alexander Westerberg gjorde ett uppehåll i inredningsarbetet i eftermiddags för att snabbt ställa upp på bild i den nya blivande restauranglokalen. På fredag ska allt vara klart.

På fredag den 6 september öppnar den tredje Miyabi-restaurangen i Lidingö. Då slår “Eat by Miyabi” upp dörrarna i Lidingö Centrum i just den lokal där det tidigare fanns just en sushiaffär. Man kommer inte enbart att servera sushi utan även olika japanska varma rätter. I lördags invigdes “Asia by Miyabi” vid Torsviks torg och sedan några år finns även restaurangen i Hersbyholms gamla stationshus på Kyrkvägen.

– Vi har börja på Lidingö med lite olika koncept. När vi vartefter ser vad som fungerar bäst kommer vi att öppna restauranger även i Stockholm, säger ägaren och lidingöbon Alexander Westerberg. Vi är övertygade om att Lidingö centrum är en perfekt plats för vår restaurang och vår förhoppning är att till nästa sommar kunna erbjuda kunderna matplatser direkt här utanför. Det skulle skapa mer liv och puls.

Dela Snart finns det tre Miyabi på ön

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google