Väder Lidingö

Lidingö torsdag 26 april 2018 v. 17

Senaste kommentaren - Se fler

Bogdan Woronowicz 25 apr 20:42 om Vägunderhåll: Lidingö på plats 19 i landet

Tre notiser från Lidingö

tisdag 27 mars 2018 22:03

Amanda Bäckström, som arbetar på Lidingö bröd & pâtisserie på Stockholmsvägen, ingick i Svenska Bagarlandslaget som för en dryg vecka sedan tog hem en silvermedalj, när Nordic Bakery Cup – nordiska mästerskapen i bageri – avgjordes i Herning, Danmark. Dessutom vann laget pris för bästa söta bakverk.

- 0 - 0 - 0 -

Stockby Returpark finns med bland de nominerade bidragen i årets upplaga av Design S – Swedish Design Awards, Sveriges nationella designutmärkelse. Vinnarna koras på Design S-dagen den 11 juni på Kulturhuset i Stockholm.

- 0 - 0 - 0 -

Millesgården Lanthandel, som öppnade 2010 i huset som en gång var bostad åt trädgårdsmästaren på Millesgården, utvecklar sitt koncept. Framöver vill man gynna de som framställer råvaror på ett klimatsmart och hantverksmässigt sätt. Som ett led i utvecklingen har man valt att stänga butiksdelen som nu byggs om till en matbar med sittplatser. Maten blir grönare och hälsosammare, influenserna hämtas från Medelhavet, men många råvaror är svenska med tonvikt på grönsaker och fisk.

Dela Tre notiser från Lidingö

Kommentarer

paul matell 2018-03-28 13:01

Tack för alla entreprenöriella initiativ som besöksnäring och medborgare har nytta och glädje av.
GLAD PÅSK

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser

{$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} Kvinnor och företag Radio Lidingö Bo Vading, fotograf på ön Galleri Fallera, PLQ -29/4 Lidingö museum, Junior - 13/5 Lidingö Hundungdom

Annonser från Google