Väder Lidingö

Lidingö lördag 26 september 2020 v. 39

Senaste kommentaren - Se fler

Paul Matell 12 sep 10:01 om Norska skidkungar satsar på Hälsans ö

Uppåt på Högberga Gård

onsdag 2 oktober 2013 21:19

Högberga Gård byggdes 1911.

Högberga Gård byggdes 1911.

År 2012 var konferensanläggningen Högberga Gårds bästa år, hittills. Och nu pekar årets siffror på att 2013 blir ännu bättre. Trots vikande omsättningssiffror för konferensbranschen i Stockholmsregionen, med minus 11 procent under september, ökade Högberga Gård sin omsättning med 4 procent under samma period.

– Vi har hållit fast vid vår strategiska plan vilket jag tror är en viktig faktor för att förklara framgången. Att man står fast vid sina beslut, oavsett konjunktur. På Högberga Gård har vi fortsatt att investera och konceptutveckla för att möta våra kunders behov och för att kunna överträffa våra gästers förväntningar, säger Johan Hjort, VD på Högberga Gård, i ett pressmeddelande. Den 15 augusti i år tog Johan Hjort, tillsammans med två kollegor, över driften av anläggningen, se Lidingösidan 3 juli.

– Ackumulerat per sista september ligger vi nu + 3 procent jämfört med 2012, och orderstocken är positiv. Det är något vi förstås är både stolta och ödmjukt tacksamma för, säger Johan Hjort.

Läs mer om Högberga Gård på denna länk.

Dela Uppåt på Högberga Gård

Kommentarer

Anders Odéen 2013-10-03 08:13

Bara att lyfta på hatten för Johan Hjort och hans medarbetare på Högberga. Ett fantastiskt ställe och sen har de sett till att Lidingö fått en egen vinfabrik… Riktigt bra för varumärket Lidingö. Lycka till alla!

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google