Väder Lidingö

Lidingö måndag 20 januari 2020 v. 04

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Engagerad i demokrati- och rättighetsfrågor genom biståndsorganisationen Jarl Hjalmarsson stiftelsen och älskar att träna, laga nya maträtter och uppleva kultur i alla dess former. Bor i Baggeby och är moderat fritidspolitiker i Kultur- och Fritidsnämnden. Favoritplats på Lidingö är Elfvik.


  2016-11-07
 • Gustaf Drougge: Varje vandaliserat redskapsrum betyder färre nya spel på fritidsgården

  Våra idrottsanläggningar är bland det mest kostsamma vi har i kommunen men också en del av det mest värdefulla vi har. Det är en extremt uppskattad och välanvänd verksamhet och därför rusade nog pulsen för många av oss när vi via Lidingö Anslagstavla på Facebook möts av berättelser om att unga maskerade personer ännu en gång har sparkat sönder inredning i Bodals bollhall.

 • 2016-07-01
 • Gustaf Drougge: Sverigeförhandling blev Lidingöutpressning

  I veckan fylldes mitt Facebook-flöde av Dagens Nyheters stjärnkolumnist Viktor Barth-Krons krönika om att Lidingö sagt nej till skambudet från staten om att dra tunnelbanan till ön. Med en sylvass penna raljerar han över hur det skulle vara om Lidingö fullt ut skulle skärmas av från regionen när bron skulle rivas och Norra länken byggas igen. Kommer man utifrån, är det lätt att förstå den hårda tonen, men den hittar få entusiastiska läsare på ön.

 • 2016-05-19
 • Gustaf Drougge: Om vi slänger ut de hederligt arbetande - vilka blir då kvar?

  Flera av oss har säkert suttit bak i hans taxi oavsett om vi skulle till terminal 5 på Arlanda eller missade Lidingöbanan en söndag kväll och 30 minuter i ett mörkt Ropsten lockar föga. Kanske är du som jag och ägnar taxiresan åt egen komtemplation i form ett omfattande sociala-medier (miss)bruk och inte kommer ihåg vems taxi du satt i.

 • 2016-04-14
 • Gustaf Drougge: Åkband på Liseberg till alla lidingöbor

  Visste du att vi lidingöbor i genomsnitt betalar drygt 11 000 kronor per invånare i en särskild skatt som Lidingö sedan skickar vidare till andra kommuner i landet? Det är en avgift som syftar till att utjämna skillnader mellan kommuner för att Sverige ska hålla samman. Utgångspunkten är ursvensk – har du mer pengar ska du också betala mer och Lidingö givetvis ska också bidra.

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google