Väder Lidingö

Lidingö tisdag 25 september 2018 v. 39

Senaste kommentaren - Se fler

Iréne Borgenvik Sverigedemokraterna Lidingö 25 sep 10:52 om V: Om främlingsfientliga stängs ute är vi öppna för samtal med (M)

Jag skriver helst om ideologi, juridik och rättssystemet. Mindre gärna om parkbänkar och dylikt, men någon gång kanske om trafik. Jag har varit ordförande för Vänsterpartiet på Lidingö, till yrket jurist och språkvetare.


  2016-09-21
 • Ida Luther Näsholm: Osannolik bevisvärdering

  Jag har skrivit om det förut men vill göra det igen eftersom det är en ständig källa till bekymmer och ändå rör vårt högsta exekutiva maktutövande; uppdraget som nämndeman/domare i tingsrätten:

 • 2016-05-05
 • Ida Luther Näsholm: Stadens effektiviseringar

  Jag tänker på tjatet om effektiviseringar – staden ska tydligen effektivisera igen, på unga människor och på utanförskap. På allt det som är ineffektivt för ett samhälle. På de resurser som spills.

 • 2016-03-29
 • Ida Luther Näsholm: Egen polisstation eller inte

  Jag ser visserligen gärna att ön har sitt eget kontor för polisanmälningar och pass, kortare utryckningstider osv, även om jag prioriterar andra saker mer, som egna bostäder för öns unga t.ex. Men efter upplevelsen ett par helger tillbaka funderar jag på om det är själva stationen, eller utryckningstiden, som är frågans kärna.

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Annonser från Google