Väder Lidingö

Lidingö måndag 20 januari 2020 v. 04

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Patrik Gadelius driver idag Långängens Gård, Bo Gård, Lidingö Bröd & Pâtisserie, samt är engagerad i Restaurang Bryggan och Lidingö Musteri. Han brinner för ett dynamiskt Lidingö och kommer att skriva både personliga livsåskådningar, om politik och ibland om mat.


  2016-08-03
 • Patrik Gadelius: Jag slänger upp en het jävla potatis i luften

  Jag är barnsligt förtjust i invandrare. Många gånger på ett överdrivet och obehagligt sätt förmodligen. Som en person som blir förtrollad av hundvalpar. Hundvalpar kan väl inte göra något fel? Jag vill också säga coola ord på påhittad svenska och göra överdrivna uppåtrörelser med handen. Jag vill också ha flera hundra kusiner som egentligen bara är avlägsna släktingar.

 • 2016-05-12
 • Patrik Gadelius: Lidingöborna har början på postnumret gemensamt

  Som ett aprilskämt skrev min redaktör Jan Sjöberg på Lidingösidan att Lidingö skulle få en staty över den typiska Lidingöbon vid Torsviks torg. Det fick mig att börja tänka på vem som är den typiska Lidingöbon.

 • 2016-04-07
 • Patrik Gadelius: Restauranglivet på Lidingö

  Av alla branscher som vi själva inte verkar i, så är restaurangbranschen den bransch vi kan bäst. Så var det i alla fall för mig. Hur svårt kan det vara? Jag vet ju själv vad jag gillar att äta och driva företag kan jag ju också. Att bli företagare i matbranschen och samtidigt förgylla mitt fina, men väldigt tråkiga Lidingö verkade vara ett utmärkt val för fem år sedan.

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google