Väder Lidingö

Lidingö fredag 22 oktober 2021 v. 42

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Sveriges bästa bibliotek!

måndag 17 december 2012 13:53

Lidingös bibliotekschef Rebecca Bachmann är mycket glad idag - hon är chef för Sveriges bästa bibliotek. Bilden tagen i samband med bibliotekets VIP-kväll i oktober i år.

Lidingös bibliotekschef Rebecca Bachmann är mycket glad idag - hon är chef för Sveriges bästa bibliotek. Bilden tagen i samband med bibliotekets VIP-kväll i oktober i år.

Den 9 december skrev Lidingösidan om den undersökning som tidningen “Vi läser” just genomförde om vilket bibliotek i Sverige som var bäst. Då låg Lidingö på plats nummer tre. Nu är tävlingen avgjord och minsann, Lidingö vann tävlingen.

– Man blir både glad och stolt över att först bli nominerad och sedan vinna hela omröstningen. Det tyder på att den breda verksamhet som vi bedriver både är uppskattad och värdefull för Lidingöborna, säger bibliotekschef Rebecca Bachmann på stadens hemsida.

– Vi vill säga tack till alla våra fantastiska besökare som är en viktig del i att Lidingö stadsbibliotek är Sveriges bästa bibliotek. Och tack till alla som röstade på oss, säger Petra Olsson, pr-bibliotekarie, på samma hemsida.

Lidingö kom på första plats med 202 röster, Borlänge två med 162 röster, trea kom Tidaholmsgymnasiets bibliotek med 138 röster och fyra Malmö stadsbibliotek med 134 röster. På femte plats kom Campusbiblioteket i Skellefteå med 103 röster.

Dela Sveriges bästa bibliotek!

Kommentarer

Karin 2012-12-17 14:07

Vad roligt! Ett stort GRATTIS till Lidingös fina bibliotek!

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google