Väder Lidingö

Lidingö torsdag 13 augusti 2020 v. 33

Senaste kommentaren - Se fler

Anna Pellnäs 20 jul 14:53 om "Slottet" på Storholmen kan komma att rivas

Danske Fonder-hallen i Högsätra öppnad

onsdag 12 december 2007 00:38

Blivande vikingar

Igår öppnades den nya innehallen för ishockey på ön, Högsätrahallen, eller som den snart döps till, Danske Fonder-hallen. Det är den tidigare ishockeyrinken som nu fått tak och ordentlig belysning, till en kostnad av runt 4 miljoner kronor. Danske Bank tillsammans med Danske Fonder har tecknat ett flerårigt sponsorsavtal med Lidingö Vikings mot att även Dalénhallen får byta namn framöver.

Ola Hanson

Lidingö Vikings ordförande Ola Hanson såg glad ut när han tittade på premiäråkarna, klubbens yngsta, födda 2002, som äntligen fick sin första lektion i hockeyskolan på den nya isen. Kanske kan de i framtiden berätta, när de blivit stora stjärnor, att de var först ut på plan 2007. Planerna på att lägga tak över rinken är inte direkt nya. Diskussioner har förts i över fem år.

Det återstår en hel del byggnationer inne i hallen med gångar, trappor, avbytarbås, klocka, högtalaranläggning osv, innan den högtidliga invigningen kan äga rum. Det kommer att ske någon gång efter årsskiftet och klubbens frivilliga arbetar hårt på att få allt färdigt.

Högsätrahallen

Dela Danske Fonder-hallen i Högsätra öppnad

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google