Väder Lidingö

Lidingö torsdag 22 juni 2017 v. 25

Senaste kommentaren - Se fler

Anders Wennberg 22 jun 15:23 om "Fakta om den första detaljplanen i Lidingö centrum"

Gårdagens trafikkontroll

onsdag 14 juni 2017 13:14

INGEN RATTONYKTER. Under gårdagen genomförde polisen under drygt tre timmar trafikkontroller på Lidingö. Dels två stycken på bron, en i vardera färdriktningen, dels en på Norra Kungsvägen. Drygt 100 bilister kontrollerades och ingen visade tecken på rattonykterhet.

Polisen utfärdade dock några ordningsböter, för dålig säkring av last och för en bilist som kört ett fordon med körförbud, säger Towe Hägg på polisen pressavdelning.

Dela Gårdagens trafikkontroll

Kommentarer

Anders Bergstedt 2017-06-18 09:41

Facit av denna och lördagens trafikkontroll visar att man använder resurserna fel. På Lidingö gäller det att lägga i princip alla resurser på bostadsinbrott. Trots att man vet att trafikkontroller på Lidingö bara ger ytterst lite i böteskassan fortsätter man med styrkedemonstrationer och inger falsk trygghet.

Nu har vi facit som borde leda till att politiker, kommunalråd och allmänhet måste kräva att man ändrar prioriteringen av polisverksamheten på Lidingö. Kommun och polis måste i sommar ta tag i klottret som vuxit över alla gränser. Klottret är symtom på växande problem.

Anders Bergstedt 2017-06-17 09:03

Nu bekräftas att HELA förbättringen av polisens utredningsresultat beror på ingripandebrott som trafik och narkotika. Kontrollerna på Lidingö och i länet ingår i utbildningen av polisaspiranter. Naturligtvis är det viktigt för Rikspolischefen som vid halvårsskiftet har piskan på sej att redovisa förbättrade utredningsresultat.

Bjorn hellersedt 2017-06-16 16:46

Rent slöseri på resurser.

Anders Bergstedt 2017-06-15 09:17

Detta är skenfäktning ,lättförtjänta pinnar och bötespengar in i statskassan ! Dessa trafikkontroller inger falsk trygghet medan bostadsinbrotten fortsätter !

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google