Väder Lidingö

Lidingö torsdag 26 april 2018 v. 17

Senaste kommentaren - Se fler

Bogdan Woronowicz 25 apr 20:42 om Vägunderhåll: Lidingö på plats 19 i landet

I morgon tar polisen på Lidingö emot vapen

tisdag 6 februari 2018 16:28

VAPENAMNESTI. Mellan den 1 februari och den 30 april i år gäller en tillfällig vapenamnesti i Sverige. Den som frivilligt lämnar in skjutvapen eller ammunition till polisen under amnestin kommer inte att straffas för innehavet och har rätt att vara anonym. Men, amnestin omfattar inte sprängmedel och handgranater.

Istället för att åka till Kungsholmen och Kungsholmsgatan 43 med ett vapen som ska lämnas in, kan de som bor på Lidingö ta sig till Lidingö polisstation på Lejonvägen 19 mellan klockan 13 och 19. I morgon finns kommunpolis Fredrik Wallén på plats och han kan även svara på frågor som inte rör vapen.

Har du ett vapen som ska lämnas in så var säker på att det är oladdat. Lägg det i en kasse så ingen missuppfattar det hela.

Dela I morgon tar polisen på Lidingö emot vapen

Kommentarer

Victor Adamsson 2018-02-09 13:47

Om man har en Kalashnikov som inte går ner i en kasse, hur lämnar man in den då?

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser

{$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} Kvinnor och företag Radio Lidingö Bo Vading, fotograf på ön Galleri Fallera, PLQ -29/4 Lidingö museum, Junior - 13/5 Lidingö Hundungdom

Annonser från Google