Väder Lidingö

Lidingö tisdag 18 februari 2020 v. 08

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Objuden man i köket

fredag 28 juni 2013 15:16

Under de senaste dagar har flera inbrott ägt rum på Lidingö, i både Torsvik, Sticklinge och Islinge. På Skidåkarvägen i Sticklinge vaknade villaägaren vid 03-tiden av buller i huset. När han går ner i köket står där en okänd man. Mannen hade brutit sig in via verandadörren. Mobiltelefon stulen.

På Abborrvägen, också den i Sticklinge, vaknade villaägaren vid midnatt av att en man öppnade dörren till sovrummet. Villans entrédörr var olåst. En väska saknas.

På Hagkroken i Islinge bröt sig någon in via altandörren och genomsökte fastigheten. Bl.a. saknas en päls. På Månvägen i Torsvik har någon, på okänt sätt, öppnat entrédörren och genomsökt fastigheten. Ännu inte klart vad som stulits.

Inför sommaren uppmanar Lidingöpolisen alla att ha koll på omkringboendes bostäder. Se till att det ser bebott ut. Klipp gärna gräsmattan, töm brevlådan, ställ gärna den egen bilen på grannens plats så det ser ut som någon är hemma. Ställ undan trädgårdsverktyg och stegar som lätt kan användas för inbrott. Och, till alla som är hemma: Glöm inte att låsa dörrar och fönster som ni inte har direkt uppsikt över.

Lidingöpolisens reception har nummer 010-563 82 61. Tipstelefonen 08-765 40 00.

Dela Objuden man i köket

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google