Väder Lidingö

Lidingö fredag 28 februari 2020 v. 09

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

Paul Lindquist: Ohederligt av socialdemokraterna

torsdag 13 december 2007 14:15

Nedanstående är ett svar på ett inlägg från Mårten Dahlberg (s) och Claudio Crevatin (s) angående Lidingövallen den 10 december:

Det är ganska ohederligt att gå ut och beskylla mig för att ljuga i fullmäktige när man saknar grund för påståendet. Men det är just vad socialdemokraterna Claudio Crevation och Mårten Dahlberg gör.

Jag påstod nämligen inte att jag träffat Riksidrottsförbundet enbart som representant för moderaterna. Däremot anklagade Mårten Dahlberg mig för att inte kunna skilja på mina roller varpå jag i en replik svarade att jag självfallet uppfattas både som en representant för moderaterna och Lidingö stad när jag möter företag, organisationer och andra.

Detta framgår väldigt tydligt om man tittar på fullmäktiges webbsändning, från den 26 november, ca 1 timme och 29 minuter in i debatten.

Oppositionens debattton blir allt otrevligare, i Claudio Crevatins fall är det andra gången på kort tid som han kommer med grova personangrepp. Jag tror inte det är någonting medborgarna uppskattar och det gagnar definitivt inte dialogen mellan oss förtroendevalda. Det vore mycket trevligare och dessutom betydligt mer konstruktivt om vi kunde fokusera på sakfrågorna istället.

Paul Lindquist (m)
Kommunstyrelsens ordförande

Dela Paul Lindquist: Ohederligt av socialdemokraterna

Kommentera

Fler artiklar från Lidingö

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google