Väder Lidingö

Lidingö söndag 28 maj 2017 v. 21

Senaste kommentaren - Se fler

Sten Hedman 27 maj 22:23 om En poäng på tre matcher

Socialdemokraterna firade sina 110 år på ön

onsdag 25 januari 2017 22:17

ÅSA REGNÉR TALADE. Med födelsedagstårta, kaffe och ministerbesök firade Lidingös socialdemokrater i kväll att partiet varit etablerat på ön sedan januari 1907. Åsa Regnér, barn-, äldre- och jämställdhetsminister, som också bor på Lidingö, kom för att hylla den lokala föreningen och för att tala om de frågor hon arbetar med hela dagarna. Ett 30-tal personer kom till det öppna mötet som hölls i Lidingö stadshus under onsdagskvällen.

Socialdemokraterna bjöd på födelsedagstårta. Foto: Käte DiederichsenSocialdemokraterna bjöd på födelsedagstårta. Foto: Käte Diederichsen Åsa Regnér började med att tala om att hon verkligen trivs på Lidingö.Åsa Regnér började med att tala om att hon verkligen trivs på Lidingö. Daniel Larson är ordförande för partiet på ön.Daniel Larson är ordförande för partiet på ön. Ulla Magnusson försökte arrangera så att det skulle bli en bra bild på ministern.Ulla Magnusson försökte arrangera så att det skulle bli en bra bild på ministern. Tidigare oppositionsrådet Käte Diederichsen (S) och Anders Lönnberg åt varsin tårtbit före mötet.Tidigare oppositionsrådet Käte Diederichsen (S) och Anders Lönnberg åt varsin tårtbit före mötet.

Uppdatering. Under mötet berättade Åsa Regnér för oss jubilarer vilka uppgifter hon har att ta ansvar för i sitt ämbete. Vi fick klart för oss att det är Socialtjänstlagens innehåll som ska förverkligas genom viktiga beslut, och det gäller så olika åldersgrupper som barns och gamlas levnadsförhållanden.

Hon gav många intressanta exempel på hur hon följer vardagen på olika orter i landet och hur det stimulerar henne i det dagliga arbetet, likaväl som framtidsfrågor!

Jag blev glad att mycket kraft ska ägnas personalen i äldreomsorgen.

Text: Käte Diederichsen

Dela Socialdemokraterna firade sina 110 år på ön

Kommentarer

Björn Hellerstedt 2017-01-26 22:40

Varför inte bjuda in Håkan Juholt till ön när ni firar?

Kommentera

Fler artiklar från Politik

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google