Väder Lidingö

Lidingö torsdag 13 augusti 2020 v. 33

Senaste kommentaren - Se fler

Anna Pellnäs 20 jul 14:53 om "Slottet" på Storholmen kan komma att rivas

2-3 efter straffar mot Farsta

söndag 21 januari 2018 22:15

ISHOCKEY. Lyckan kommer lyckan går är ett känt ordspråk och så känns det just nu när det inte riktigt går Lidingö Vikings väg med resultaten. I dagens hemmamatch mot FOC Farsta i Childhoodhallen blev slutresultatet 2-3 (0-1, 1-0, 1-1, 0-0, 0-1), skott: 32-36. Helgens spel (mot Sudret i går 3-4 i sudden) har ”bara” givit två poäng, men med allra minsta lite flyt hade det kunnat varit sex, skriver Lasse Kinch i sitt referat.

Nu är det precis som ordspråket säger ibland finns den där turen och i flera matcher under säsongen har Lidingö haft den där turen som är så härlig när det går ”rätt” väg. Ibland är ribbor, stolpar och domare på ens sida, ibland inte. Det var inte domarnas fel att det blev förlust idag. Mer än lite!

Mot Farsta så inleddes matchen riktigt dåligt från hemmalagets sida och det tog lång tid innan ens det första skottet mot Farstakassen kom. Totalt blev det 6-16 i skott i första perioden och 5/15 i tekningar. När det gäller just tekningar så önskar man ju att domaren ska vara mer noggranna och inte som Farstas specialist tillåtas att stå på fel sätt och dessutom slå undan motståndarens blad. Inte spelarens fel utan att domaren tillåter det!

Lidingö tog över initiativet i matchen i de två sista perioderna – även om övertaget inte var stort.

Matchen gick sedan till straffar och här var det Farstas William Otter som avgjorde matchen. Mycket snyggt satt han alla sina tre straffar. För Lidingö målade Gustav Dahlstedt och Frank Holmström.

Efter den dåliga första perioden – då säkerligen Sudretmatchen satt i benen – gjorde laget Lidingö en bra insats. Ändå några extra plus till Gustaf Ericson i målet som åter gjorde några fantastiska räddningar – bl.a. med plocken! Frank Holmström, Fredrik Klasenius och Bengan Hjalmarsson bland forwards. Backarna som vanligt stabila!

Ny hemmamatch redan på tisdag då Älta kommer till Childhoodhallen. Ett Älta som på söndagen vann med 5 3 mot Sudret! Norrtälje skrällvann borta mot Mariehamn och i skrivande stund leder SPAIF mot Österåker.

Serien krymper och nu gäller det att bita ihop för att klara att bli minst fyra för att fortsätta spela efter Alltrean.

En pessimist ser svårigheter i varje möjlighet, en optimist ser möjligheter i varje svårighet!

Text: Lasse Kinch

Dela 2-3 efter straffar mot Farsta

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

{$sa->title}

Annonser från Google