Lidingö torsdag 18 april 2024 v. 16

Senaste kommentaren - Se fler

Första segern för IFK

lördag 9 maj 2015 23:01

IFK Lidingö Fotbolls damer vann idag sin första seger, i vårens omgång av division 2 Mellersta Svealand. Matchen spelades på Lidingövallen och gästande Hässelby SK FF fick in första målet efter 17 minuter genom Amanda Gustavsson. Sedan kom Lidingö loss. I 30:e minuten fick Maja Johansson in IFK:s reduceringsmål, två minuter senare sköt Elin Flyborg in 2-1, vilket också var halvtidsresultatet.

När andra halvlek började tog det bara två minuter innan Elin Flyborg fick in 3-1 och i 68:e fick Maja Johansson ånyo en fullträff, efter en långboll från Kajsa Andersson. Slutresultatet blev alltså 4-1 (2-1). Efter tre spelomgångar ligger IFK:s damer i mitten av tabellen, en vunnen, en oavgjord och en förlorad match.

Lördag den 16 maj möts Bele Barkarby FF och IFK Lidingö FK på Veddestavallen klockan 14.00.