Väder Lidingö

Lidingö tisdag 27 september 2022 v. 39

Senaste kommentaren - Se fler

Jako Bakovic 16 aug 16:37 om Lidingöpartiets valsedel klar

En poäng på tre matcher

lördag 27 maj 2017 21:51

FOTBOLL. Bollen har inte gått IFK Lidingö herrars väg de senaste åtta dagarna. Tre matcher spelade, varav två på hemmaplan. Facit: En oavgjord och två förluster, sammanlagt en poäng av nio möjliga.

Förra lördagen, den 20 maj, spelade herrarna i Örebro och mötte Karlslunds IF HFK. Det blev förlust med 1-3 (0-2). Viktor Johansson gjorde Lidingös mål i 51:a minuten.

I onsdags kväll tog IFK emot BKV Norrtälje på Vallen. I 44:e minuten gjorde Mahammed Abdi Momin IFK:s mål. Reduceringen kom i mitten av andra halvlek. Slutresultat 1-1. Det blev en poäng i tabellen.

Idag lördag kom FC Gute från Gotland på besök. 0-0 i halvtid, 0-2 vid full tid. Inga poäng.

I morgon åker IFK:s damer till Gotland för att möta Dalhem IF. IFK ligger bättre till i tabellen. Klockan 16 vet vi om de behåller den.

Publiksiffrorna kunde vara bättre, summerar herrarnas assisterande tränare Magnus Bodsgård i sin veckokrönika. "Vi tog sats för ett par säsonger sedan, förnyade och ändrade, det gav resultatet att vi sprang från div. 4 till div. 2, publiken följde med.

Statistiken med publik på läktaren per säsong ser ut så här: 2014: 51, 2015: 140, 2016: 199, med ett publikrekord 2015 på 615 personer när vi mötte FC Stockholm på Lidingövallen.

Den här säsongen har dock inletts med lite sämre publiksnitt, detta trots att fler lidingökillar än någonsin är med i startelvan. Vi har spelat med ännu fler unga lovande spelare och det är en ännu högre division. Nu ber vi er om ert stöd. Kom ner till Vallen och hjälp oss att fortsätta utvecklas i rätt riktning, vi gör det här tillsammans".

Nästa lördag, den 3 juni åker herrarna till Västerås och möter topplaget Skiljebo SK.

Dela En poäng på tre matcher

Kommentarer

Sten Hedman 2017-05-27 22:23

IFK Lidingös fotbollsektion måste sluta med sin närmast hemliga attityd. Jag hade inte ens en aning om matchen mot Gute som spelades i lördags eftermiddag. Är det Säpo som sköter marknadsföringen? Ska det vara så svårt att tala om för allmänheten när och var man spelar?

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google