Väder Lidingö

Lidingö måndag 12 november 2018 v. 46

Senaste kommentaren - Se fler

Johan Persson 12 nov 17:22 om Oppositionen inte nådig över Lidingös fyrklöver

IFK Lidingö SOK, en förening med stor bredd

tisdag 1 maj 2018 22:31

86 STARTANDE I DAGENS SPRINT-DM. Idag, den 1:a maj, kunde IFK Lidingö SOK ståta med att både ställa upp med 86 startande och att sedan ta sex förstaplatser vid Stockholms Distriktsmästerskap i sprintorientering. Arrangör var Järla IF med tävlingscentrum vid Nacka Sport Centrum. Tävlingsområdet var norr om Järla sjö. Det roliga var bredden på SOK-arnas topprestationer, med både yngre och äldre, damer och herrar.

IFK Lidingö SOK har många aktiva. Bilden tagen tidigare i år i samband med 10-milaorienteringen, där klubben ställde   upp med tre ungdomslag, sex damlag och fyra herrlag. Foto: IFK Lidingö SOKIFK Lidingö SOK har många aktiva. Bilden tagen tidigare i år i samband med 10-milaorienteringen, där klubben ställde upp med tre ungdomslag, sex damlag och fyra herrlag. Foto: IFK Lidingö SOK

I klassen D 10 segrade Astrid Skantze och i H 15–16 Lukas Werner. Bland de äldre togs DM-medaljer av Hans Tarandi i klassen H 60 och Birgitta Thunell i D 75. Det verkliga toppresultatet svarade Öystein Kvaal Österbö för som tog hem segern i H 21, som i denna tävling, med status som World Ranking Event, mönstrade många elitlöpare.

För dom riktigt unga och nybörjare har orienteringen både Inskolnings- och Utvecklingsbanor. I klassen U1 kunde SOK räkna in ännu en vinnare: Edvin Carlstein.

Text: Rolf Lilja, som för första gången i sitt dryga 60-åriga orienterarliv åkte med allmänna kommunikationsmedel i form av båt till ett OL-event. Han och fru Christina tog "Sjövägen" från Larsbergs brygga till Nacka strand t.o.r.

Dela IFK Lidingö SOK, en förening med stor bredd

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Lidingö stad, Kulturveckan v 46

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser

{$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} {$sa->title} Lidingö SK, handboll

Annonser från Google