Lidingö fredag 19 april 2024 v. 16

Senaste kommentaren - Se fler

Ingen bra start för LSK:s damer i kvalet

lördag 8 april 2017 21:45

HANDBOLL. Den första kvalmatchen som Lidingö SK:s damer ikväll spelade i Halmstad för att få stanna kvar i Allsvenskan, slutade med förlust. HK Drott vann på hemmaplan i Halmstad Arena med 29-23 (18-10) inför en rekordpublik på närmare 500 åskådare. De båda lagens följdes åt vad gällde målen de första fem minuterna. Sedan ledde Drott resten av matchen, även om LSK fick nya krafter efter cirka 40 minuter och tio minuter senare låg under med endast tre mål. Hanna Elenius gjorde sju av LSK:s mål och Signe Wallgren fem.

Den andra kvalmatchen spelas annandag påsk, måndag den 17 april klockan 15.00 på hemmaplan i Gångsätrahallen. Vinner LSK då spelas den tredje kvalmatchen lördag den 22 april klockan 17.00, också den i Gångsätrahallen.

Dela Ingen bra start för LSK:s damer i kvalet