Väder Lidingö

Lidingö tisdag 27 september 2022 v. 39

Senaste kommentaren - Se fler

Jako Bakovic 16 aug 16:37 om Lidingöpartiets valsedel klar

Internationell fotbollsfest i världsklass i tre dagar

torsdag 15 juni 2017 22:06

20 LAG DELTAR. I morgon fredag tilloch med söndag anordnar Nacka FC och IFK Lidingö FK fotbollscupen "Nacka Invitational" på Bosön och Lidingövallen för 13-åriga pojkar. Några av de absolut bästa ungdomslagen från hela Europa som Espanyol och CF Malaga från Spanien, PSV Eindhoven från Holland, Crystal Palace från England och Partizan Belgrad från Serbien kommer. Totalt deltar 20 lag i cupen.

Målet med cupen är dels att marknadsföra svensk ungdomsfotboll internationellt, dels att knyta kontakter med europeiska ungdomslag för kunskapsutbyte, som i sin tur kan leda till bättre utveckling av svensk ungdomsfotboll. Det blir en helg med ungdomsfotboll i världsklass.

IFK Lidingö FK spelar i grupp A och Nacka FC i grupp C. Sammanlagt deltar åtta svenska lag. Matcherna spelas på Lidingövallen respektive Bosön och då i Vinnarhallen och på två konstgräs- och naturgräsplaner. Matcherna spelas 2 x 25 minuter. Matchstart för fotbollsfesten fredag klockan 15.50 på Vallen, då IFK:s lag möter FK Partizan Belgrad. Final på söndag den 18 juni klockan 14.15 på Lidingövallen.

Länk till info och resultat.

Dela Internationell fotbollsfest i världsklass i tre dagar

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google