Väder Lidingö

Lidingö torsdag 22 juni 2017 v. 25

Senaste kommentaren - Se fler

Anders Wennberg 22 jun 15:23 om "Fakta om den första detaljplanen i Lidingö centrum"

Motionspokalens sista bowlingmatch på ön?

torsdag 6 april 2017 16:21

REKORD. Patrik Goldberg slog Heinz Gustafssons 47 år gamla rekord med 10 poäng då han igår på Lidingö vann Gubbar Yngres tävling i Motionspokalen på 646 poäng. I fyra klasser blev det samma segrare som förra året. Annica Sandström i Yngre Ladies vann nu för tolfte gången i rad. Eva Lindblad-Holst vann Äldre Ladies och för trettonde gången vann Anna Lamm i klassen Ladies Veteraner. Jan-Ole Österback var den ende gubben som vann sin klass liksom i fjol och det gjorde han i Gubbar Äldre. Gun Janesten i Ladies Äldre Veteraner och Hans Eriksson i Gubbar Veteraner var nya segrare.

Karl-Gustaf Jansson, 91 år fyllda spärrar här, och blir 4:a i Gubbar Veteraner. Foto: Lars-Eric DahlstedtKarl-Gustaf Jansson, 91 år fyllda spärrar här, och blir 4:a i Gubbar Veteraner. Foto: Lars-Eric Dahlstedt
Efter att Motionspokalen nu har spelat bowling sedan 1967 i Lidingö Super Bowl blir det nästa år spel i Stockholm, om det inte skulle bli en ny hall på Lidingö. Eftersom bowlingen är den populäraste av de elva grenarna i Motionspokalen vill de flesta ha den kvar på programmet.

Text: Lars-Eric Dahlstedt

Dela Motionspokalens sista bowlingmatch på ön?

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser

Lidingö Vikings Friidrotten Fotbollen Handbollen Konståkningen

Annonser från Google