Väder Lidingö

Lidingö tisdag 27 september 2022 v. 39

Senaste kommentaren - Se fler

Jako Bakovic 16 aug 16:37 om Lidingöpartiets valsedel klar

Nära, men ändå inte

söndag 11 juni 2017 15:11

KNAPP FÖRLUST. Gårdagens hemmamatch på Vallen, när IFK Lidingös damer tog emot Mariebergs SK, började med en snabb ledning men slutade med förlust med 2-3 (2-1). Lidingö hade reduceringsmålet inne i 89:e minuten, men det vinkades av för offside. Lidingö ligger nu farligt nära "strecket". Nästa match blir säsongens sista före sommaruppe-hållet. Då kommer topplaget Stuvsta IF till Lidingövallen. Matchstart klockan 15.00 lördag den 17 juni.

1-0 till IFK Lidingö i den sjätte matchminuten. Ebba Malmströms första mål i damlaget. Foto: Björn Jansson1-0 till IFK Lidingö i den sjätte matchminuten. Ebba Malmströms första mål i damlaget. Foto: Björn Jansson

I den sjätte minuten arbetar Elin Flyborg in bollen framför mål och Ebba Malmström gör sitt första mål i damlaget, 1-0. Bara två minuter senare är det Hanna Stokkis tur att näta assisterad av Sara Tessem. Ebba får sen mot slutet av halvleken en bra chans men avslutet går över.

I halvlekens näst sista minut vinner Marieberg boll på mitten, får in bollen framför mål och efter lite kamp lyckas de reducera. 2-1 i halvtidsresultat och efter en inledande dominans av Lidingö har Marieberg fått ordning på sitt spel och jämnat ut matchen.

I andra halvlek böljar spelet åt båda håll, men Marieberg skapar något mer sett till målchanser. 2-2 kommer redan i 50:e matchminuten på en frispark som går vid sidan av muren och in i mål. I den 56:e matchminuten gör Marieberg 2-3, återigen efter ett bolltapp där de kan ställa om och på ett inlägg få in bollen. I 89:e minuten ligger bollen i Mariebergs mål, men vinkas av för offside.

Förlust igen och nu behöver Lidingö börja plocka poäng igen för att åter vara på säker mark i tabellen.

Text: Björn Jansson

Dela Nära, men ändå inte

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google