Väder Lidingö

Lidingö torsdag 22 juni 2017 v. 25

Senaste kommentaren - Se fler

Anders Wennberg 22 jun 15:23 om "Fakta om den första detaljplanen i Lidingö centrum"

Nära, men ändå inte

söndag 11 juni 2017 15:11

KNAPP FÖRLUST. Gårdagens hemmamatch på Vallen, när IFK Lidingös damer tog emot Mariebergs SK, började med en snabb ledning men slutade med förlust med 2-3 (2-1). Lidingö hade reduceringsmålet inne i 89:e minuten, men det vinkades av för offside. Lidingö ligger nu farligt nära "strecket". Nästa match blir säsongens sista före sommaruppe-hållet. Då kommer topplaget Stuvsta IF till Lidingövallen. Matchstart klockan 15.00 lördag den 17 juni.

1-0 till IFK Lidingö i den sjätte matchminuten. Ebba Malmströms första mål i damlaget. Foto: Björn Jansson1-0 till IFK Lidingö i den sjätte matchminuten. Ebba Malmströms första mål i damlaget. Foto: Björn Jansson

I den sjätte minuten arbetar Elin Flyborg in bollen framför mål och Ebba Malmström gör sitt första mål i damlaget, 1-0. Bara två minuter senare är det Hanna Stokkis tur att näta assisterad av Sara Tessem. Ebba får sen mot slutet av halvleken en bra chans men avslutet går över.

I halvlekens näst sista minut vinner Marieberg boll på mitten, får in bollen framför mål och efter lite kamp lyckas de reducera. 2-1 i halvtidsresultat och efter en inledande dominans av Lidingö har Marieberg fått ordning på sitt spel och jämnat ut matchen.

I andra halvlek böljar spelet åt båda håll, men Marieberg skapar något mer sett till målchanser. 2-2 kommer redan i 50:e matchminuten på en frispark som går vid sidan av muren och in i mål. I den 56:e matchminuten gör Marieberg 2-3, återigen efter ett bolltapp där de kan ställa om och på ett inlägg få in bollen. I 89:e minuten ligger bollen i Mariebergs mål, men vinkas av för offside.

Förlust igen och nu behöver Lidingö börja plocka poäng igen för att åter vara på säker mark i tabellen.

Text: Björn Jansson

Dela Nära, men ändå inte

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser

Lidingö Vikings Friidrotten Fotbollen Handbollen Konståkningen

Annonser från Google