Lidingö fredag 29 mars 2024 v. 13

Senaste kommentaren - Se fler

Ny härlig seger för IFK Lidingös fotbollsdamer

fredag 28 juni 2013 16:14

Med en 4-2-seger på bortaplan mot Västerås IK fick IFK Lidingö FK:s damer igår en fin avslutning på vårsäsongen. Efter tio spelade matcher ligger laget i mitten av tabellen för division 1 Södra Svealand.

Gårdagens målskytte startades av IFK:s Elin Flyborg efter 26 minuter. Strax för halvtidsvilan fick Therese Brogårde in mål nummer två. Hanna Hermansson gjorde det tredje målet en halvtimme in på andra halvlek innan Västeråslaget vaknade till och fick in två reduceringsmål, varav det ena på straff. I 90:e minuten avslutade Hanna Padellaro med att göra Lidingös fjärde mål.

Det här var IFK:s andra seger över ett lag från Västerås på fyra dagar. I söndags vann IFK över Rytterne, på Lidingövallen, med 3-2, se länk.