Väder Lidingö

Lidingö tisdag 27 september 2022 v. 39

Senaste kommentaren - Se fler

Jako Bakovic 16 aug 16:37 om Lidingöpartiets valsedel klar

Pangresultat i Motionspokalens skytte

onsdag 14 juni 2017 11:05

MARIA JURANDER. Från att aldrig skjutit till att bli bäst i Motionspokalens skytte, det hände på skjutbanan på Furutorp under måndagens och tisdagens tävlingsdagar. I gruppen "Ladies Yngre" segrade nämligen Maria Jurander totalt bland 66 tävlande. I de övriga klasserna var de etablerade skyttarna bäst.

Fr.v. 3:an i Gubbar Veteraner (GV) Tore Baars, därefter segraren i samma klass Christoffer Letts, Jouri Belevic, som tog hem segern i Gubbar Äldre med det bästa resultatet bland samtliga Gubbar och längst   till höger 2:an i GV Eugen Rönnqvist. Eugen är även grenledare för skjutmomentet. Foto: Lars-Eric DahlstedtFr.v. 3:an i Gubbar Veteraner (GV) Tore Baars, därefter segraren i samma klass Christoffer Letts, Jouri Belevic, som tog hem segern i Gubbar Äldre med det bästa resultatet bland samtliga Gubbar och längst till höger 2:an i GV Eugen Rönnqvist. Eugen är även grenledare för skjutmomentet. Foto: Lars-Eric Dahlstedt

De tävlande får skjuta två serier om fem skott i varje. Det gäller att ha så bra träffbild som möjligt, eftersom avståndet mellan de fyra bästa skotten räknas. Ladies har även en fördel gentemot Gubbarna då de skjuter med stöd medan Gubbarna får klara sig utan.

Text: Lars-Eric Dahlstedt

Dela Pangresultat i Motionspokalens skytte

Kommentera

Fler artiklar från Sport

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google