Väder Lidingö

Lidingö söndag 3 december 2023 v. 48

Senaste kommentaren - Se fler

Nystart för samråd om Lidingö centrum

måndag 21 augusti 2017 09:50

TRE VECKOR EXTRA. Från idag och tre veckor framåt är åter dags för samråd om Lidingö centrum. Som Lidingösidan skrev den 27 juli var det webbformulär som användes under den ordinarie samrådstiden (8 maj - 22 juni) behäftat med ett tekniskt fel så att de cirka 80 olika synpunkter som lämnades på webben inte nådde staden. Därför beslöt man att förlänga samrådstiden till och med fredag den 8 september. Tidigare inlämnade synpunkter gäller, men nu får alla som önskar, ytterligare tid på sig. Länk till stadens sida.

Länk till Lidingösidans artikel om samrådets förlängning, 27 juli.

- Vi inser att det ligger både tid och energi bakom synpunkter på ett samråd och beklagar verkligen det extra besvär det här orsakar. Vi förlänger nu samrådet för att vara säkra på att alla som vill, inte bara de som kontaktas av staden, får möjlighet att tycka till om planen, säger plan- och exploateringschef Per Wilhelmsson i ett uttalande.

Länk till Lidingösidans beskrivning av samrådsförslaget, 6 maj.

Under juli månad har Lidingösidan haft två artiklar i vilka några av de olika synpunkterna som kommit in presenterats. Dels den 17 juli, dels den 20 juli. Fortsättning följer.

Dela Nystart för samråd om Lidingö centrum

Kommentera

Fler artiklar från Centrum/Torsvik

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google