Väder Lidingö

Lidingö söndag 23 juni 2024 v. 25

Senaste kommentaren - Se fler

20 000 medlemmar

torsdag 27 juli 2017 07:40

STARTADE 2004. För några dagar sedan passerade Ekholmsnäs Golf Lidingö en av sina drömgränser. Nu har klubben 20 000 medlemmar. Sedan tidigare är Ekholmsnäs landets största golfklubb. På tre år har klubben vuxit från 2 000 till 20 000 medlemmar och Johan Mihkelson Ringqvist, ägaren av Ekholmsnäs Golf, tror att medlemsantalet kommer öka till 25 000 vid årsskiftet. Det skulle betyda att klubben i så fall ökat med 10 000 medlemmar under detta år.

Johan Mihkelson Ringqvist, ägare till Ekholmsnäs Golf Lidingö, höjer armarna för alla medlemmar. Foto: Ekholmsnäs Golf LidingöJohan Mihkelson Ringqvist, ägare till Ekholmsnäs Golf Lidingö, höjer armarna för alla medlemmar. Foto: Ekholmsnäs Golf Lidingö

- Det är ju så klart fantastiskt roligt att så många golfare upptäcker oss och vill bli medlemmar, säger Johan Mihkelson Ringqvist. Vi har ett medlemskap som passar väldigt många. Den flexibilitet, servicenivå och tillgänglighet vi erbjuder tillsammans med den låga kostnaden för att bli medlem gör vår produkt helt unik. Vi lanserade även våra medlemskap på den internationella marknaden under våren genom webbplattformen Swedish Golf Alliance vilken gjort det möjligt för europeiska golfare att bli medlemmar hos oss.

Ekholmsnäs Golf Lidingö startade sin verksamhet 2004. I januari i år började ett närspelsområde byggas och nu har också den nya driving rangen öppnats. I och med att anläggningen - med golfbana, driving range, närspelsområde och klubbhus med servering - ligger bra till för hela Storstockholm blir klubben ett alternativ för väldigt många.

Se även Lidingösidans artikel 28 november 2016.

Dela 20 000 medlemmar

Kommentarer

Stefan Hjukström 2017-07-27 20:02

Fantastiskt resultat, Johan!

Ditt långsiktigt arbete med banan, juniorverksamheten, nya rangen och träningsområdet samt hela det härliga Ekholmsnäs-teamet har bäddat för detta.

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google