Väder Lidingö

Lidingö torsdag 30 november 2023 v. 48

Senaste kommentaren - Se fler

Fina omdömen om Högberga Gård

fredag 7 juli 2017 11:29

BÅDE HOTELL OCH RESTAURANG. Högberga Gård har fått utmärkelsen "TripAdvisor® Certificate of Excellence". Utmärkelsen delas ut för sjunde året i rad och hyllar företag inom turismbranschen som fått fina omdömen från resenärer på TripAdvisor under det senaste året. Utmärkelsen tar hänsyn till antalet omdömen, kvaliteten på dem och hur aktuella de är.

Tina Dernelid, hotelldirektör på Högberga Gård, är glad över utmärkelsen.Tina Dernelid, hotelldirektör på Högberga Gård, är glad över utmärkelsen.

- Vi är verkligen stolta och glada att ta emot utmärkelsen Certificate of Excellence, både för vårt hotell och vår restaurang. Vi vill rikta ett varmt tack till alla gäster för att de engagerar sig och delar med sig av sina upplevelser hos oss. All feedback vi får gör också att vi ständigt utvecklas, säger Tina Dernelid, hotelldirektör på Högberga Gård.

I dagarna blev det även officiellt att två av de unga talangerna i Högbergas kök, Johanna Rampitsch och Magnus Wallin, tagit varsin prestigefylld plats i Stockholm Culinary Team.

Dela Fina omdömen om Högberga Gård

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google