Väder Lidingö

Lidingö fredag 10 juli 2020 v. 28

Senaste kommentaren - Se fler

Sakfel i artikeln om Telefonvillan 17 jun 21:10 om Telefonvillan till salu

Lyckad jobbmässa

torsdag 12 april 2018 12:04

EFFEKTIV KONTAKTYTA. I tisdags hölls Jobbmässan för fjärde året i Lidingö stadshus entréhall. Ett 25-tal utställare träffade flera hundra personer som var intresserade av nya arbeten.

Stadshusets entréhall var fylld av både arbetssökande och företag från Lidingö som erbjöd jobb.Stadshusets entréhall var fylld av både arbetssökande och företag från Lidingö som erbjöd jobb.

Det var både kommunala och privata arbetsgivare som deltog på mässan och man sökte personal inom bland annat hotell, restaurang, konferens, kundservice, förskola, ekonomi och försäljning, bygg och hantverk samt vård och omsorg. På varje arbetsgivares bord stod en skylt med de arbeten man erbjöd, vilket var mycket effektivt för dem som sökte.

Jobbmässans arrangörer var Lidingö stad, Arbetsförmedlingen och Företagarna Lidingö. Tanken med mässan att visa för alla arbetssökande att Lidingö är en attraktiv arbetsmarknad i stockholmsregionen.

Lidingö stad.Lidingö stad. PRVÅRD.PRVÅRD. Långängens gård.Långängens gård. Kommunstyrelsens ordförande Anna Rheyneuclaudes (M) och integrationssamordnaren Anna Skagersten i vimlet.Kommunstyrelsens ordförande Anna Rheyneuclaudes (M) och integrationssamordnaren Anna Skagersten i vimlet. Lidingö Gymnastikskola.Lidingö Gymnastikskola. Lybab.Lybab. Stockholmsmagasinen, som bl.a. ger ut magasinet "Lidingö".Stockholmsmagasinen, som bl.a. ger ut magasinet "Lidingö". Högberga gård.Högberga gård. M3 Gym.M3 Gym. Lidingö Golfrestaurang.Lidingö Golfrestaurang. Apotekstjänst.Apotekstjänst.

Dela Lyckad jobbmässa

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google