Väder Lidingö

Lidingö måndag 15 april 2024 v. 16

Senaste kommentaren - Se fler

Lyckad LidingöMässa

torsdag 16 oktober 2014 13:55

I fredags och lördags hölls LidingöMässan på Scandic Foresta då runt 80 av Lidingös företagare presenterade sina verksamheter för både allmänhet och för varandra.
- Vi var väldigt nöjda i år med allt, säger Malin Troberg Lindén, som var arrangör tillsammans med Anders Odéen. Det var fina lokaler och verkligen en trevlig plats att vara på.

Malin Troberg Lindén, projektledare för LidingöMässan, anser att årets mässa på Scandic Foresta blev väldigt bra.Malin Troberg Lindén, projektledare för LidingöMässan, anser att årets mässa på Scandic Foresta blev väldigt bra.

Malin Troberg Lindén tycker att det var lika bra stämning som på Skogshem & Wijk, där mässan hölls 2012. Uppdelningen på fredag, då företagarna hade möjlighet att hinna prata med varandra, och lördag, då det fanns olika programpunkter för allmänheten, var också bra. Och många såg företag de inte ens visste fanns på ön.

Blir det en ny mässa redan nästa år?
- Vi har fått väldigt bra respons från företagarna som ställde ut, men vi har inte på långa vägar ännu bestämt hur det blir nästa år. Det finns mycket att utvärdera innan vi vet hur fortsättningen blir.

I och med att det var gratis entré till mässan i år finns inga exakta besökssiffror.

Länk till Lidingösidan bilder från dag 1 och dag 2.

Dela Lyckad LidingöMässa

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google