Väder Lidingö

Lidingö söndag 14 juli 2024 v. 28

Senaste kommentaren - Se fler

Nu finns Ekholmsnäs Golf i hela världen

måndag 28 november 2016 14:07

INTERNATIONELL LANSERING. Ekholmsnäs Golf Lidingö är idag Sveriges, och kanske världens, största golfklubb med över 15 000 medlemmar. Ambitionen är att fortsätta växa både på den svenska och utländska marknaden. Genom att nu lansera Swedish Golf Alliance får alla, oberoende nationalitet och bostadsort, möjlighet att bli medlem i Ekholmsnäs Golf Lidingö.

Johan Mihkelson Ringqvist, som äger Ekholmsnäs Golf, lanserar nu en ny möjlighet för golfare över hela världen. ArkivbildJohan Mihkelson Ringqvist, som äger Ekholmsnäs Golf, lanserar nu en ny möjlighet för golfare över hela världen. Arkivbild

- Redan nu har vi medlemmar på Nya Zeeland, säger Johan Mihkelson Ringqvist, ägare av Ekholmsnäs Golf Lidingö. Genom vår nystartade Swedish Golf Alliance kan vi erbjuda golfintresserade över hela världen att för en rimlig summa bli medlemmar, vilket ger dem möjlighet att spela på golfbanor i de flesta länder.

- Vi vill med detta göra golfen tillgänglig för en stor grupp människor så att de på ett enkelt sätt kan utöva sin sport. Medlemskap i de flesta klubbar kostar en rejäl summa, men det är inte alla som hinner spela så många gånger som de önskar.

Via webbsidan www.swedishgolfalliance.com kan man bli medlem och få ett Golf-ID och HCP- certifikat, vilket är det som behövs för att kunna spela mot greenfee på golfbanor runt om i världen.

- Vi har redan hundratals medlemmar från både Europa och USA. Vi ser ett stort behov av ett greenfeemedlemskap även för utländska golfare, därför har vi utvecklat Swedish Golf Alliance. Än så länge är webbsidan på engelska men inom kort lanserar vi den på tyska, franska, spanska och holländska. Det är en spännande utveckling i golfbranschen just nu där vi fortsatt försöker ligga i framkant och hitta nya marknader och anpassa oss till den moderna golfaren, säger Johan Mihkelson Ringqvist.

Dela Nu finns Ekholmsnäs Golf i hela världen

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google