Väder Lidingö

Lidingö söndag 23 juni 2024 v. 25

Senaste kommentaren - Se fler

Tappar i kundnöjdhet

torsdag 26 januari 2017 14:26

LIDINGÖ CENTRUM. Täby Centrum har återtagit förstaplatsen som Stockholmarnas favoritcentrum. Förra årets vinnare, Mall of Scandinavia, kommer på andra plats, mycket tätt efter Täby Centrum. Det här visar den årliga undersökning som konsultföretaget Evimetrix gör. Undersökningen är genomförd via en webbenkät riktad till allmänheten i Storstockholm. 1 800 personer har uttalat sig om totalt 50 centrumanläggningar. Lidingö centrum har i årets undersökning tappat en del i kundnöjdhet och ligger nu på den nedre halvan vad just gäller kundnöjdhet.

Lidingö centrum. ArkivbildLidingö centrum. Arkivbild

- Tidigare har man ändå placerat sig på den övre halvan av alla undersökta centrum men i årets undersökning har kundnöjdheten alltså sjunkit något. Den största konkurrenten för Lidingö Centrum, Fältöversten, ligger stabilt kvar på den halva av centrum som har högst kundnöjdhet och Fältöversten har i årets undersökning ökat kundnöjdheten något. Det säger Alf Brydolf-Berg, VD för Evimetrix, till Lidingösidan.

- Självklart har Lidingö centrum svårt att konkurrera med centrum som Täby, Mall of Scandinavia, Nacka och även Sollentuna och Kista. Arkitekturen är ju också en annan då Lidingö centrum har en öppen lösning likt Huddinge C eller delar av Vällingby C, säger Alf Brydolf-Berg.

Det centrum som Stockholmarna anser är mest trivsamt (lokaler och atmosfär) är alltså Täby centrum. Förra årets vinnare, Mall of Scandinavia, kommer på andra plats och NK på tredje. Vad gäller utbudet av affärer återtar Täby Centrum även här första platsen från Mall of Scandinavia. Sickla Köpkvarter tar tredjeplatsen vad gäller utbud av affärer och petar därmed ner lokalkonkurrenten Nacka Forum till en fjärdeplats.

Dela Tappar i kundnöjdhet

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google