Väder Lidingö

Lidingö måndag 27 maj 2024 v. 22

Senaste kommentaren - Se fler

Träning med resultatgaranti öppnar i Lidingö centrum

tisdag 17 februari 2015 00:01

Den 1 april ska ett helt nytt träningscenter öppnas i Lidingö centrum. I det nästan helt utrymda polishuset finns lediga lokaler, centralt placerade, som nu får ny användning. Genom ett tips från Lidingö Centrumförenings Roland Rothman fick ägaren till M3 gym i Gåshaga, Benny Johansson, kännedom om de cirka 300 kvadratmeter tomma lokalerna. Om en dryg månad öppnas där gymmet Minutus.

Benny Johansson i de lokaler där han om en dryg månad ska öppna Minutus, ett helt ny typ av träningsanläggning. I bakgrunden syns Vasaborgen t.v. och Centralpalatset. Vägen utanför fönstren är Lejonvägen.Benny Johansson i de lokaler där han om en dryg månad ska öppna Minutus, ett helt ny typ av träningsanläggning. I bakgrunden syns Vasaborgen t.v. och Centralpalatset. Vägen utanför fönstren är Lejonvägen.

Lokalerna ligger en trappa upp med utsikt mot Centralpalatset och Vasaborgen. Här ska träningsredskapet Milon installeras. I Milon tränar man på åtta olika maskiner, alla individuellt anpassade. Träningsmaskinerna står i en cirkel och man har en minut på sig för varje maskin. Det ska finnas tre olika uppsättningar av Milon i det nya gymmet - en "vanlig", en för styrka och en för kondition. På 17 minuter har man klarat av alla åtta maskinerna och kan då ta ytterligare ett varv.

På Lidingö öppnas nu Minutus första nya anläggning i Sverige. Planerna är att under året även öppna en motsvarande i Stockholm och en i Göteborg. Det finns även planer på att ITrim ska finnas med i de centrala lokalerna på Lidingö. Minutus finns redan på hundratals ställen på kontinenten, men nu blir det premiär i Sverige.

Entreprenören Benny Johansson är så säker på att alla som börjar också kommer att förbättra sin styrka och kondition att han lämnar en resultatgaranti. Om man efter tre månader inte nöjd (sedan man deltagit 20 gånger) får man pengarna tillbaka. Kostnaden för att vara medlem ligger på cirka 700 kronor per månad. Då har man alltid en träningsvägledare inom räckhåll när man tränar som kan ge kontinuerliga råd, kort sagt en hög service.

Inredningen i de nya lokalerna görs av designparet Simon Davies och Tomas Cederlund. Öppettiderna kommer att vara ungefär 07 - 22 på vardagar, 10-16 på lördagar och 10-20 på söndagar.

Markeringen på kartan visar var lokalerna ligger.

Dela Träning med resultatgaranti öppnar i Lidingö centrum

Kommentarer

Ulrika Sandell 2015-02-17 23:01

Låter som ett kul koncept, och blir spännande att se inredningen.

Bedrövligt angående polisen, men det känns som en separat fråga.

Anders Bergstedt 2015-02-17 07:05

Det är bara att säga GRATTIS till billigare och centralare lokaler. Poliserna centraliseras till dubbelt så dyra lokaler på Kungsholmen. Jag hoppas att Securitas, Grannsamverkan och frivilliga som nu skall skall ta över polisverksamheten på Lidingö får rabatt på MINUTUS !!!!

Kommentera

Fler artiklar från Ekonomi

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google