Väder Lidingö

Lidingö fredag 7 augusti 2020 v. 32

Senaste kommentaren - Se fler

Anna Pellnäs 20 jul 14:53 om "Slottet" på Storholmen kan komma att rivas

Benjamin Ingrosso vann

lördag 10 mars 2018 22:43

MELLOFESTIVAL. Lidingöbon Benjamin Ingrosso vann årets Melodifestival med låten "Dance you off", som avgjordes i Friends Arena. Han får nu representera Sverige i Eurovision Song Contest i Lissabon, Portugal. Där tävlar Sverige i den andra semifinalen som äger rum den 10 maj. Finalen hålls den 12 maj.

Det här är andra året i rad som Benjamin Ingrosso, 20 år, tävlar i Melodifestivalen. Förra årets låt “Good lovin’” och årets “Dance you off” handlar båda om olycklig kärlek.

2007, den 15 september, deltog han i samband med Torsviksdagen och underhöll både unga och lite äldre på parkeringsplatsen på baksidan av de höga husen vid Torsvik. Lidingösidan tog bilderna.

Benjamin Ingrosso, dagen efter han fyllt 10 år, underhöll på Torsviksdagen.Benjamin Ingrosso, dagen efter han fyllt 10 år, underhöll på Torsviksdagen. En hel del besökare hade kommit för att lyssna på den unge artisten, fast inte så många som under lördagskvällens melodifestival.En hel del besökare hade kommit för att lyssna på den unge artisten, fast inte så många som under lördagskvällens melodifestival.

Dela Benjamin Ingrosso vann

Kommentarer

Britt-Marie Melander 2018-03-11 09:54

Är så glad för hans skull. Sååå duktig och begåvad och nu har han chansen att komma vidare mot internationell karriär. Heja Benjamin och fortsätt vara den du är och ändra dig inte.

Yvonne Fällström 2018-03-10 22:54

Otroligt charmig och duktig på det mesta han verkar pröva på. Rätt kille i tiden. Heder också åt att han kan föra sig utan svordomar mm.vid intervjuer. Förstår att mamma Pernilla grät, hade jag också gjort. Stolt över sin vackra begåvade son.

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google