Väder Lidingö

Lidingö lördag 18 september 2021 v. 37

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Färgrikt på Galleri Fallera

söndag 19 oktober 2014 21:21

"Fru Snöbohm målar och syr" heter den utställning som nu pågår på Galleri Fallera på Sticklingevägen 11. Det är lidingökonstnären Catherine Snöbohm som ställer ut sina färgglada och underfundiga målningar med kvinnor och djur och glittrande textila verk, där änglar i olika skepnader avbildas. Det känns roligt och vänligt och något man känner igen på ett positivt sätt.

Lidingökonstnären Catherine Snöbohm omgiven av sina målningar på Galleri Fallera.Lidingökonstnären Catherine Snöbohm omgiven av sina målningar på Galleri Fallera.

Catherine Snöbohm har arbetat som konstnär sedan 1975. Hon har gjort konstverk för både privata och offentliga miljöer och ställt ut, förutom i Sverige, även i England, Finland, USA och i Australien, där familjen bodde i ett tiotal år. För två år sedan ställde hon ut på Galleri Fallera.

Utställningen pågår till den 9 november, se länk.

"Musica per le Capre" av Catherine Snöbohm."Musica per le Capre" av Catherine Snöbohm. "Vårbukett" och "Fruktskogen", textila applikationer av Catherine Snöbohm."Vårbukett" och "Fruktskogen", textila applikationer av Catherine Snöbohm. "Kinaflicka" och "Vingarna Bär", akryl på duk av Catherine Snöbohm."Kinaflicka" och "Vingarna Bär", akryl på duk av Catherine Snöbohm. I förgrunden "4 stenar", textil applikation av Catherine Snöbohm.I förgrunden "4 stenar", textil applikation av Catherine Snöbohm.

Klicka på bilderna så blir de större.

Dela Färgrikt på Galleri Fallera

Kommentarer

Anita Lalander 2014-10-20 14:08

Det är så sällan kultur förekommer på Lidingö numera så jag blir riktigt glad.

Vi borde ju ha ett KULTURHUS som de flesta förstäder till Stockholm har.

På Lidingö har man tyvärr hittills bara stastat på elitidrott.

Trist.

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google