Väder Lidingö

Lidingö tisdag 27 september 2022 v. 39

Senaste kommentaren - Se fler

Jako Bakovic 16 aug 16:37 om Lidingöpartiets valsedel klar

Fin final för 40-åring

torsdag 1 december 2016 15:33

SLUT PÅ EN EPOK. I måndags ägde den stora finalen rum för Kulturföreningen Bokcaféets Vänner. Den litterära och musikalisk avskedssoarén hölls i Ansgarskyrkan och omkring 150 personer hade kommit för att se och lyssna till Povels Naturbarn, Annis Brander och Thomas Björklund, Oskar Schönning och Anja Bigrell, Alexandra Pascalidou, Hans Caldaras och hans musiker och skådespelaren Björn Granath.

Anita D´Oratzio blev avtackad, förstås, och hon tackade alla som under åren deltagit både som gäster och åhörare.Anita D´Oratzio blev avtackad, förstås, och hon tackade alla som under åren deltagit både som gäster och åhörare.
Konferencier var Eva Bäckman som även sjöng med sonen Anton Bäckman som ackompanjatör. Anita D´Oratzio, som varit föreningens ansikte utåt under en stor del av de 40 åren hyllades, liksom styrelsen, med stora applåder. Det blev en fin och högklassig avslutning på en epok i Lidingös kulturliv. Se även Lidingösidans artikel 22 november.
Skådespelaren Björn Granath (han är Sveriges bäste sa Anita D´Oratzio) spelade en scen ur ”Påven Bonifacio” av Dario Fo. Det var en påklädningsscen, utan kläder.Skådespelaren Björn Granath (han är Sveriges bäste sa Anita D´Oratzio) spelade en scen ur ”Påven Bonifacio” av Dario Fo. Det var en påklädningsscen, utan kläder.

Oskar Schönning och Anja Bigrell.Oskar Schönning och Anja Bigrell. Alexandra Pascalidou avtackades sedan hon bl.a. talat om romerna och demokrati.Alexandra Pascalidou avtackades sedan hon bl.a. talat om romerna och demokrati. Eva Bäckman sjöng Vladimir Vysotskij och sonen Anton Bäckman var ackompanjatör.Eva Bäckman sjöng Vladimir Vysotskij och sonen Anton Bäckman var ackompanjatör. Annis Brander och Thomas Björklund.Annis Brander och Thomas Björklund. Anita D´Oratzio kom som en tiggare i centrum med en varuvagn fylld med föreningens samlade dokument och hoppades att någon kunde förvalta allt.Anita D´Oratzio kom som en tiggare i centrum med en varuvagn fylld med föreningens samlade dokument och hoppades att någon kunde förvalta allt. Styrelsen avtackades.Styrelsen avtackades. Hans Caldaras och hans musiker sjöng och spelade romsk musik.Hans Caldaras och hans musiker sjöng och spelade romsk musik. Povels Naturbarn med Lotta och Mikael Ramel och Backa Hans Eriksson på bas var också med. (Men eftersom fotografens kamera inte fungerade just då är detta en arkivbild från ett framträdande i Lidingö stadshus i mars 2016.)Povels Naturbarn med Lotta och Mikael Ramel och Backa Hans Eriksson på bas var också med. (Men eftersom fotografens kamera inte fungerade just då är detta en arkivbild från ett framträdande i Lidingö stadshus i mars 2016.)

Dela Fin final för 40-åring

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google