Väder Lidingö

Lidingö fredag 22 oktober 2021 v. 42

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Full cirkus hos Geson

torsdag 25 april 2013 10:00

Så här såg det ut för flera år sedan när Cirkus Maximum slog upp sitt tält på Canadaängen. Då var det lamadjur, nu blir det bl.a. sjölejon den 12 maj.

Så här såg det ut för flera år sedan när Cirkus Maximum slog upp sitt tält på Canadaängen. Då var det lamadjur, nu blir det bl.a. sjölejon den 12 maj.

Helena Schicht, turnéledare på Cirkus Maximum, är gäst hos Göran Geson på Radio Lidingö 97,8 i morgon fredag. Cirkus Maximum ger två föreställningar på Lidingö den 12 maj, som vanligt på Canadaängen. Helena Schicht är med i programmet “Go´förmiddag Lidingö”, som sänds mellan 09.00 och 12.00. I programmet kan man även få höra tre låtar med Gösta “Snoddas” Nordgren & Arne “Rosen” Quick. Nostalgifest med andra ord. Andra ord blir det också i “Gesons radioblogg” som ska handla om hur folk över 30 år har klarat sig.

Geson är som vanligt uppe med tuppen. 07.00 drar han igång “Go´morron Lidingö”, en direktsändning med det populära inslaget “Önskemorron”, dit alla kan ringa på 08 – 767 71 20 och önska nästan vad som helst i musikväg. Förutom Elvis och Alf Robertson blir det även tre låtar med Jan Sparring innan Geson tar en kaffepaus klockan 08.30. Sen blir det, som sagt, “Go´förmiddag Lidingö”.

Dela Full cirkus hos Geson

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google