Väder Lidingö

Lidingö fredag 22 oktober 2021 v. 42

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Geson om ABBA The Museum

torsdag 11 april 2013 10:00

Så här ska ABBA The Museum se ut på Djurgården, bredvid Gröna Lund. Den 7 maj är det dags att se om det stämmer. Illustration: Johan Celsing Arkitektkontor

Så här ska ABBA The Museum se ut på Djurgården, bredvid Gröna Lund. Den 7 maj är det dags att se om det stämmer. Illustration: Johan Celsing Arkitektkontor

Mattias Hansson, VD för ABBA The Museum, som öppnar på Djurgården den 7 maj, kommer i morgon fredag till Göran Gesons program på Radio Lidingö 97,8. Det nya museet ska ge en helhetsbild av bandet, musiken och de osannolika framgångarna gruppen hade på 70- och 80-talet. Mattias Hansson intervjuas i programmet “Go´förmiddag Lidingö” som sänds mellan 09.00 och 12.00.

Men Geson sitter i studion redan 07.00 då “Go´morron Lidingö” drar igång. Förutom att tillfredsställa alla önskningar om favoritlåtar som rings in på 08-767 71 20 blir det en morgontrrippel andliga sånger med Christer Sjögren & The Jordanaires (Elvis Presleys kör en gång i tiden).

“Go´förmiddag Lidingö” har också en trippel – tre låtar med Nancy Sinatra & Lee Hazlewood plus bl.a. Gesons radioblogg som i morgon handlar om att det skulle vara kul att skriva sina memoarer!

Dessutom blir det utlottning av biljetter till Cirkus Brazil Jack, som kommer till Gärdet i Stockholm, vid månadsskiftet april-maj.

Dela Geson om ABBA The Museum

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google