Väder Lidingö

Lidingö måndag 20 september 2021 v. 38

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Kjell Ström ställer ut på Galleri Fallera

lördag 3 oktober 2015 08:19

Idag är det vernissage på Galleri Fallera på Sticklingevägen 11. Konstnären Kjell Ström, född 1960, visar upp porträttmåleri där både galleriets två ägare hänger på väggarna, liksom ett antal lokala kändisar.

Kjell Ström på Galleri Fallera.Kjell Ström på Galleri Fallera.

Inom ramar finns också några nakna damer, med omisskännlig touche av Anders Zorn. Ström är en excellent kopierare, och tittar man på signaturen på dalkullorna tycker man att det står Zorn, men vid en närmare titt så står det "Ström" så att det ser ut som Zorn.

Här bättrar konstnären på ögonbrynen på målningen av galleristen Anders Odéen.Här bättrar konstnären på ögonbrynen på målningen av galleristen Anders Odéen. Dalkullor enligt Anders Zorn och Kjell Ström.Dalkullor enligt Anders Zorn och Kjell Ström.

På onsdag kommer han att snabbt måla av de besökare som vill ha en porträttmålning av sig själva, eller kanske någon medföljande. På 20 minuter så är avbildningen klar.

Vernissage idag mellan 12 och 17.

Se länk.

Dela Kjell Ström ställer ut på Galleri Fallera

Kommentarer

Lars H Ericsson 2015-10-08 00:29

Roligt att se att en sann Lidingökonstnär ställer ut på ön! Lycka till Kjell! Minns fortfarande din fina målning "De fyra årstiderna" vid Aga station. En särskilt fin målning att vila i idag, när hela området är jämnat med marken!

Elisabeth von Otter 2015-10-05 15:54

Lycka till!!! /kim

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google