Väder Lidingö

Lidingö tisdag 27 september 2022 v. 39

Senaste kommentaren - Se fler

Jako Bakovic 16 aug 16:37 om Lidingöpartiets valsedel klar

Kulturveckan, dag 6

söndag 20 november 2016 00:40

FINALDAGEN. Lördagen var den sista dagen för alla veckans arrangemang, men under söndagen håller några konstutställningar öppet i anslutning till kulturveckan, som Galleri Fallera och Lidingökonstnärerna på Högberga gård. I stadshuset avslutade The Visitors lördagskvällen med en hyllning till ABBA. Det blev en lång kavalkad av alla kända melodier och många av de cirka 150 som lyssnade i entréhallen dansade med. Tidigare under dagen hade Kompani Giraff givit nycirkusföreställningen "Tvärslöjd", för barn från tre år, också den i entréhallen.

Gruppen The Visitors gav en riktig ABBA-föreställning.Gruppen The Visitors gav en riktig ABBA-föreställning. Många i publiken kände musikens puls.Många i publiken kände musikens puls. Och flera dansade med.Och flera dansade med. Kompani Giraff spelade "Tvärslöjd" och visade prov på total kontroll när det gällde jämvikt.Kompani Giraff spelade "Tvärslöjd" och visade prov på total kontroll när det gällde jämvikt. Fyra händer och armar i samarbete.Fyra händer och armar i samarbete. Jämvikt.Jämvikt. Det tre som hållit i veckans arrangemang såg fortfarande pigga ut efter den sjätte dagen. Fr. v Anneli Malmberg, Petra Garnås och John Svensson.Det tre som hållit i veckans arrangemang såg fortfarande pigga ut efter den sjätte dagen. Fr. v Anneli Malmberg, Petra Garnås och John Svensson.

Dela Kulturveckan, dag 6

Kommentarer

John Svensson 2016-11-23 09:50

Stort tack till alla kulturaktörer som deltagit och gjort Kulturveckan möjlig. Ni har gjort ett fantastiskt arbete som glatt många Lidingöbor!

Stort tack till dig Jan för din omfattande och fina bevakning av Kulturveckan. Du stöttar verkligen kulturen på Lidingö.

John Svensson
Lidingö stad

Evelyn Lewandrowski 2016-11-20 15:55

TUSEN TACK FÖR EN ALLDELES FANTASTISK KULTURVECKA!

Vi bjöds på ett imponerande utbud av olika upplevelser, ett stadshus som sjöd av liv och lidingöbor som definitivt kom närmare varandra! Hoppas att många tog chansen att bjuda ett barn på teater genom att köpa knappen för ändamålet.

Tack för glädjen, gemenskapen och kulturen när den är som bäst!

Evelyn Lewandrowski
Lidingöpartiet

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google