Väder Lidingö

Lidingö torsdag 24 september 2020 v. 39

Senaste kommentaren - Se fler

Paul Matell 12 sep 10:01 om Norska skidkungar satsar på Hälsans ö

Många gäster hos Geson i morgon på Radio Lidingö 97,8

torsdag 24 januari 2013 10:00

Peter Jezewski, rockveteran och sångare i f.d. The Boppers och en av stjärnorna i föreställningen “Be-Bop-a-Luba, back to the 50`s ” kommer till Gesons program. Foto: Jonas Westring

Peter Jezewski, rockveteran och sångare i f.d. The Boppers och en av stjärnorna i föreställningen “Be-Bop-a-Luba, back to the 50`s ” kommer till Gesons program. Foto: Jonas Westring

Det kommer extra många gäster till Göran Gesons förmiddagsprogram i morgon. Staffan Ekendahl, tidigare SR-korrespondent, berättar om sin nya bok. Anneli Strand och Peter Jezewski från showen “Be-Bop-a-Luba, back to the 50`s” som spelas på Scalateatern fredag 25, lördag 26 januari och lördag 2 februari. Kanske kommer även showens specialgäst Svenne Hedlund. Och som vanligt blir det massor med musik. Gästerna hörs i Gesons “Go´förmiddag Lidingö”-program som sänds mellan 09.00 och 12.00.

Staffan Ekendahl, mångårig Sveriges Radio-korrespondent i Washington, har skrivit en biografi om Abraham Lincoln som han ska berätta om. I år är det 150 år sedan Abraham Lincoln proklamerade slavarnas frigivning i USA och i morgon, fredag, är det passande nog Sverigepremiär för filmen om Abraham Lincoln, i regi av Steven Spielberg.

Anneli Strand har satt upp föreställningen “Be-Bop-a-Luba, back to the 50`s”, som har nypremiär på Scalateatern i Stockholm i morgon kväll. Hon kommer till Radio Lidingös studio tillsammans med Peter Jezewski, rockveteran och sångare i f.d. The Boppers och en av stjärnorna i föreställningen som turnerat landet runt under 2012. Eventuellt kommer också Svenne Hedlund, ett annat stjärnnamn från föreställningen. En av de medverkande i showen är f.ö. lidingötjejen Sara Larsson.

“Go´morron Lidingö” sänds som vanligt mellan 07.00 och 08.30 med “Önskemorron” som huvudinslag. Ring 08 – 767 71 20 och önska.
“Dagens trippel” blir tre låtar med countrylegenden Buck Owens. “Dagens trippel” i “Go´förmiddag Lidingö” blir tre låtar med Roy Orbinson. “Gesons radioblogg” handlar om ifall det är bra eller dåligt med elitsatsningar inom ungdomsidrotten.

Ett späckat program på Radio Lidingö 97,8, som vanligt.

Alla medverkande i showen “Be-Bop-a-Luba, back to the 50`s ”. Foto: Anneli Strand

Alla medverkande i showen “Be-Bop-a-Luba, back to the 50`s ”. Foto: Anneli Strand

Dela Många gäster hos Geson i morgon på Radio Lidingö 97,8

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google