Väder Lidingö

Lidingö måndag 20 september 2021 v. 38

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Mer än fullsatt i kyrkan när Vocation sjöng jazz

lördag 8 augusti 2015 16:47

Vid den sista "Musik i sommarkväll"-konserten i Lidingö kyrka i onsdags blev alla de 150 sittplatserna inomhus snabbt sålda. Ytterligare ett 50-tal personer stod utanför för att lyssna till kvintetten Vocation, som sjöng svängig jazz i samma anda som Manhattan Transfer och Gals & Pals.

Eftersom det var fullsatt inne i kyrkan gav Vocation åhörarna utanför en helt egen upplevelse, så att även de som satt i kyrkan applåderade "utesången". Foto: Stig LindbergEftersom det var fullsatt inne i kyrkan gav Vocation åhörarna utanför en helt egen upplevelse, så att även de som satt i kyrkan applåderade "utesången". Foto: Stig Lindberg De lyssnande på kyrkbacken. Foto: Stig LindbergDe lyssnande på kyrkbacken. Foto: Stig Lindberg

I Vocation sjunger: Ulrika Zettersten, Helena Insulander, Josefin Siljeholm, Rolf Pilotti, Jonas Åman, Johan Lundgren.

Under somrarna har Lidingö församlings sex sommarkvällskonserter under onsdagar varit i stort sett det enda arrangemang som ordnats på Lidingö. Många lyssnare har varje år kommit till konserterna i Lidingö kyrka vilket visar att behovet av sommararrangemang på ön ökar. Vilka arrangörer tar chansen/möjligheten redan nästa sommar?

Dela Mer än fullsatt i kyrkan när Vocation sjöng jazz

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google