Väder Lidingö

Lidingö onsdag 22 januari 2020 v. 04

Senaste kommentaren - Se fler

Jan Jansson 13 jan 17:11 om Grönast på ön

NÅTT är på gång

torsdag 8 februari 2018 15:03

PREMIÄR PÅ SÖNDAG. På söndag den 11 februari får de som vågar reda på vad NÅTT är. Just nu är det stort hemlighetsmakeri på Elverket där årets "februariföreställning" repeteras intensivt. "I ett till synes helt vanligt läroverk där inget tycks ha förändrats de senaste 27 åren dras ett ungdomsgäng in i ett mysterium som grundar sig i en mörk tragedi långt före deras tid på skolan". Det är allt som den stora skådespelarensemblen vill säga i förväg till alla nyfikna.

Det är NÅTT som drabbat denna person, men vad.Det är NÅTT som drabbat denna person, men vad.

I februari varje år sätter lidingöungdomar, i samarbete med Sagateatern och Lidingös ungdomsgårdar, upp en föreställning på Elverket. Ett 30-tal ungdomar i åldrarna 15-20 år har i ett halvårs tid improviserat, specialskrivit, repat och tagit fram material för att skapa föreställningen. Efter tidigare succéer som "Lennart", "Berit" och "AINA" kommer nu "NÅTT", fylld av zombier och okända djur, men också människor av kött och blod. För, blod behövs för varulvarna... Det blir skräck, mystik och humor i en hysterisk teater, dans- och musikshow. Och man bör vara minst 12 år för att inte bli alltför rädd under den cirka 90 minuter långa föreställningen. Sju föreställningar ge på Elverket. Se mer om speldagar och hur man beställer biljetter på denna länk.

Repetitionerna pågår utanför "Lärover".Repetitionerna pågår utanför "Lärover".

Musiken är en viktig del av föreställningen.Musiken är en viktig del av föreställningen. Zombierna faller efter att ha drabbats av NÅTT då fått.Zombierna faller efter att ha drabbats av NÅTT då fått. Sammandragning efter kvällens repetition. I mitten vid scenen regissören Sebastian Höglund.Sammandragning efter kvällens repetition. I mitten vid scenen regissören Sebastian Höglund.

Dela NÅTT är på gång

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Annonser

Radio Lidingö, Alla tiders Visit Lidingö, stor

Annonser från Google