Väder Lidingö

Lidingö lördag 18 september 2021 v. 37

Senaste kommentaren - Se fler

Britt Elisabeth Broström 21 mar 13:23 om Åsa Regnér till FN

Nu startar Konsthelgen

onsdag 22 april 2015 07:18

Igår invigdes Konsthelgen i Lidingö stadshus men redan före den kommande helgen 24-26 april kan man se fem av de deltagande konstnärernas verk på Galleri Fallera på Sticklingevägen. Och i stadshuset finns miniutställningen "Utgångspunkten" med information om helgen plus ett verk av alla de 24 konstnärer som ställer ut.

Fyra av de fem konstnärerna. Fr.v. Torun Bjurman, Erik Andersson, Elisabeth Megner, Jacqueline Igestedt.Fyra av de fem konstnärerna. Fr.v. Torun Bjurman, Erik Andersson, Elisabeth Megner, Jacqueline Igestedt.

Torun Bjurman, Jacqueline Igestedt, Elisabeth Megner, Erik Andersson och Per Lindqvist tjuvstartade i lördags när de öppnade sin samlingsutställning på Galleri Fallera med måleri, akvarell, keramik och skulptur. Och deras utställning tar inte slut den 26:e utan fortsätter till den 10 maj.

Länk till utställningen.

Lidingösidan återkommer med en sammanställning över vad som händer på Lidingö mellan den 24 och 26 april.

Keramik av Jacqueline Igestedt. I förgrunden akvarellen "Paris 11" av Per Lindqvist.Keramik av Jacqueline Igestedt. I förgrunden akvarellen "Paris 11" av Per Lindqvist. Skärgårdsbåt vid Käppala, av Erik AnderssonSkärgårdsbåt vid Käppala, av Erik Andersson "Dockan" av Torun Bjurman"Dockan" av Torun Bjurman "Sagornas drottning", akvarell av Elisabeth Megner."Sagornas drottning", akvarell av Elisabeth Megner. Keramik av Jacqueline Igestedt.Keramik av Jacqueline Igestedt. "Vårduva", akvarell av Elisabeth Megner."Vårduva", akvarell av Elisabeth Megner. "Hustegafjärden", av Erik Andersson."Hustegafjärden", av Erik Andersson. De två Lidingöbroarna, av Per LindqvistDe två Lidingöbroarna, av Per Lindqvist På väggen hänger "Nattvandring" av Torun Bjurman. I förgrunden keramik av Jacqueline Igestedt.På väggen hänger "Nattvandring" av Torun Bjurman. I förgrunden keramik av Jacqueline Igestedt. "Kamera konkret", hårdgips, av Per Lindqvist."Kamera konkret", hårdgips, av Per Lindqvist. Keramik av Jacqueline Igestedt.Keramik av Jacqueline Igestedt.

Dela Nu startar Konsthelgen

Kommentera

Fler artiklar från Kultur & Nöje

Upplev Lidingö

Äta. Bo. Sevärdheter. Barn på ön. Resa till Lidingö. Fakta

Senaste kommentarerna

Annonser från Google